Poriadok a poslušnosť musia byť! V živote muža-kozorožca

Poriadok musí byť! Aspoň tým sa riadi muž, ktorý sa narodil v týchto zimných mesiacoch - v druhej polovici decembra, v prvej polovici januára.

02.01.2017 11:00
debata
Muž v znamení kozorožca. Foto: SHUTTERSTOCK
dieťa v znamení kozorožca Muž v znamení kozorožca.

Je poslušný

Astrológovia poukazujú ešte na jednu výraznú črtu, ktorá sa u tohto znamenia nedá prehliadnuť, a tou je poslušnosť. V tomto prípade „vodu skutočne káže, aj ju pije“, pretože on tú poslušnosť nielen vyžaduje od druhých, aj sám je poslušný. Pravdaže, tam, kde si to situácia vyžaduje. Čo sa týka poriadku, nie je ako panna, že musí mať upratané, ale čas musí byť zorganizovaný.

Rád v pozícii nadriadeného

Ľudia, narodení v tomto znamení sú kariéristi, na práci im záleží viac, ako na čomkoľvek inom. A keďže si v tejto oblasti kladú neustále nové a vyššie ciele (kam sa až dá zájsť, možno sa pýtate, keď ho sledujete), radi bývajú v pozícii nadriadeného. V tejto funkcii sú však vynikajúci! Zlé na tom nie sú tí, čo pod nimi pracujú, ale tí, čo s nimi súperia.

Všetko je naplánované

Sú zodpovední. Túto vlastnosť ocenia určite ich manželky, partnerky a priateľky. Tento muž sa totiž ani náhodou nespolieha na náhodu. Všetko musí byť vopred pripravené, na improvizáciu nikdy neostáva čas, napokon, je to pod jeho úroveň. Takže celý život chce mať všetko „pod kontrolou“, a čo môže, to si naplánuje. Títo muži nikdy nefungujú bez diára. Nie sú strelci!

Najradšej je v práci

Nemajú veľa záľub, nepatria k dobrodruhom. Vyhovovalo by im, keby ich polovička mala pre to pochopenie. Ak majú voľný čas, najradšej ho trávia v práci, áno, dá sa o nich hovoriť ako o workoholikoch. Aj v práci je predsa veľa zábavy a adrenalínu! Ak sú v podriadenej pozícii, robia nadčasy a všetko pre to, aby sa šéfovi zapáčili. Čakajú na správny čas, kedy ho nahradia…

So ženami nesúperia!

Čo sa týka lásky, vyhrá tá žena, čo s nimi nebude súperiť. Nesmie byť úspešnejšia! Emancipácia a feminizmus, to sú presne slová, pred ktorými utekajú. Oni potrebujú domácu pohodičku, ženu, ktorá im ju vytvorí, kým oni pracujú. A pravdaže, ocenia, keď sú, hoci aj slepo, ale chválení. Hoci na sebe nevedia dať poznať, že im to lichotí, na lichôtkach tohto druhu žijú.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #workoholizmus #improvizácia #poriadok #znamenie kozorožec #poslušnosť

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...