Žena v znamení kozorožca: Kariéristka aj starostlivá matka

Kariéristka, ktorá toho chce v živote dosiahnúť viac ako veľa. To je krátka charakteristika tejto ženy.

23.12.2016 09:00
kozorožec Foto:
Žena v znamení kozorožca.
debata (1)

Pracovitá kariéristka

Astrológovia upozorňujú na fakt, že k mužom sú tieto ženy bezohľadné, čo pravdepodobne súvisí s tým, že ako neodbytné kariéristky, ktoré odradí na ceste za cieľom máloktorá prekážka, budú s nimi neustále prichádzať do konfliktu. V ceste za týmto cieľom nepoznajú priateľov. Ak by totiž mali zostaviť rebríček svojich priorít, celkom iste by na piedestáli bola práca. Ony sú pracovité.

Ľadový výraz tváre

Tieto ženy nerady dávajú najavo emócie. Oproti takej žene, narodenej v znamení barana, ktorá sa neštíti počas hodiny ukázať paletu pocitov od výmyslu sveta (a prechádza skutočne z extrému do extrému), pri žene v znamení kozorožca málokedy viete, na čom ste. Plač vníma ako zlyhanie, s čím však tiež bojuje, je „teplé slovo“ a robia jej problém aj maličkosti typu „prosím“ a „ďakujem“. Jej výraz tváre býva najčastejšie „ľadový“.

Potrpí si na kvalitu

V tomto znamení sa rodia ženy, ktoré si potrpia na kvalitu. Rady nakupujú, avšak na rozdiel od ženy narodenej v znamení strelca, ktorá má rada aj nekvalitné veci (hlavne, že sú stále nové a nové), ona je roky verná svojim poctivo vybratým a drahým kúskom. Keď sme už pri kúpe, potrpí si na to, aby vlastnila byt alebo dom. Nie je ako spomínaná (prelietavá) strelkyňa, ktorej je v podstate jedno, kde skloní hlavu.

Manžela odušu podporuje

Táto žena nie je prchká. Poriadne zváži, s kým vkročí do vzťahu. A ten vzťah potom skutočne potrvá večnosť. Podľa hesla „vrana k vrane sadá, rovný rovného si hľadá“, bude trvať na tom, aby aj jej partner mal „úroveň“ (svojej si je vedomá), a tiež niečo vlastnil. Aký by to bol inak nevyrovnaný pár? Pozor, na manželove úspechy žiarliť nebude, práve naopak, podporovať ho bude zo všetkých síl!

Škola musí byť najlepšia

Vo funkcii matky nesklame – seba, deti, matku, ani manžela. Podobne, ako žena v znamení býka či raka, rodina je pre ňu dôležitá. Je starostlivá, ale dôsledná, poriadkumilovná a dochvíľna a toto bude vyžadovať aj od svojich ratolestí. Je schopná investovať „celý majetok“ do ich vzdelania, pretože dobre vie, aké je dôležité. Čím lepšia škola, tým kratšia cesta k úspechu!

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #vzdelanie #úspech #majetok #emócie #kvalita #znamenie kozorožec

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...