Máte 35 a stále ste single? Do ktorej kategórie patríte?

Aj medzi single ženami sa nájdu také, ktoré sú so svojim stavom spokojné. Ale núdza nie je ani o iné kategórie.

19.12.2016 16:00
žena, smútok, single Foto:
Stále bez chlapa?
debata (1)

Miluje svoju slobodu

Po nevydarenom vzťahu sa mnohé ženy rozhodnú zostať single a nikoho pre „život“ ani nehľadajú. Slobodu su užívajú plnými dúškami a sú za ňu vďačné. Po náročnom vzťahu si zrazu uvedomia, že sa málo venovali sebe, svojim koníčkom či novým kariérnym možnostiam. A do všetkého sa chcú pustiť.

Večne hľadajúca

O mužov núdzu nemá, len jej akosi nikto „nesadne“ na dlhší čas. Skôr miluje spoznávanie s novým mužom, prvé iskry, vzťah na začiatku, keď je dokonalý. A potom jej stačilo! A hľadá ďalej čosi lepšie, čo by spĺňalo jej nové vízie. Či jedného dňa nájde presne toho, o akom sníva, je otázne. Dopredu ju ženie večná nespokojnosť.

Hanblivka

Trávi čas viac menej s rodinou a ak si ju niekto nenájde, ona sama aktivitu neprejaví. A hoci sníva o mužovi aj vlastnej rodine, predstava, že by niekoho spoznala, je pre ňu veĺmi vzdialená. A tak čaká a sníva.

Nepolapiteľná

Takisto miluje svoju slobodu, ale odjakživa. Nikdy neprežila nešťastný vzťah, svoje lásky má vždy pod kontrolou. Životom pláva bez záväzkov, užíva si pozornosť mužov, ale vzťahy na život a na smrť nie sú pre ňu. Zatiaľ určite nie! Stále má dosť času, aby sa usadila, aby začala žiť tradične.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #muž #sny #single #Sloboda #túžby

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...