Jazykom pod pásom. Nové triky ako potešiť chlapa tam dole!

S kým iným budete skúšať nové polohy slasti a radosti, ak nie s milovaným partnerom. Objavovať zákutia telesných rozkoší je vždy príjemné.

13.12.2016 07:00
sex, vzťah, intimity, orgazmus Foto:
Tieto intímne hry sa vám budú páčiť.
debata (1)

Najmä ak si partneri chcú vyjsť navzájom v ústrety. Niekedy je ťažké nájsť nový typ experimentov, ale v posteli platí to, čo aj v iných oblastiach života. Vždy sa môžeme niečo nové podučiť.

Posun od orálu

Od klasického uchopenia penisu perami a masáže jazykom sa skúste pohnúť aj inými smermi. Stále je reč o stimulácii ústami. Stále budete mať dosť priestoru na manévrovanie pusou, ale nebude to ten školácky prístup dnu a von, plus obliznutie jazykom. Skúste pár noviniek, na ktoré muž okamžite pozitívne zareaguje.

Vibračná stimulácia

Jazykom si to namierite po celom stoporenom úde partnera. Nebudete ním len prechádzať, ale doslova poklepkávať. Partner okamžite zaregistruje zmenu a vy pochopíte z jeho reakcií, že ste sa vybrali správnym smerom. Poklepkávajte mu špičkou jazyka po žaludi, tele, ale aj semenníkoch. Samú vás bude vzrušovať, ako veľmi to muža vzruší. Pritom to robí menšina žien.

Ovíjanie

Jazyk je sval. A dokáže vyvinúť dosť veľký tlak. Penis je zas nesmierne citlivý a preto nie je na mieste sila, ale skôr jemnosť a vlhkosť. Jazykom sa dokáže okolo partnerovho penisu ovinúť dostatočne pevne a zároveň sa kĺzať po sliznici. Spravte pár takýchto ťahov a miláčik bude prekvapený invenciou aj zaujímavými, príjemnými pocitmi.

Masáž najintímnejšej zóny

Od mieška môžete skĺznuť ešte o niečo nižšie, až na územie konečníka. Sem sa dostanú len páry, ktoré sú spolu dlho a prakticky už pred sebou nemajú zábrany. Nenásilné prenikanie jazykom k partnerovmu konečníku je praktika, ktorú nerobí každá dvojica. No tie, čo sa odvážia, vedia, ako to partnera privádza až na samý vrchol vytrženia.

Jazyk namiesto predohry

Môžete sa dlho bozkávať, hladkať a potom milovať. To je taká klasika na bežný deň. Ak chcete niečo výnimočné, preskočte prvé dva kroky a stiahnite partnerovi nohavice. Prípadne ho prekvapte v sprche, ráno v posteli a vezmite jeho penis bez pevnosti do pusy. Môžete ho jemne láskať jazykom aj zubami. Prekvapenie sa stretne s pozitívnou odozvou. Nielen preto, že ste sa sama pustila do akcie. Stimulácia penisu od prvého momentu až po stav plnej erekcie mužovi prináša úplne nové pocity. A vám sa táto hra tiež bude páčiť.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #predohra #orálny sex #masáž #sexuálne techniky

+ Spánok je dôležitý a vy ho máte príliš málo, tak zostaňte v posteli.
Nenechávajte rozhodnutie len na svojich...

+ Umývanie rúk je dôležité, avšak pozor na dehydratáciu a jemné ranky.
Partnerstvo vo financiách môže otvoriť nové...