Sexuálne polohy, ktoré prezradia, či ste v posteli skutočne zohratí

Chcete si overiť, či je váš milostný život v naozajstnom súzvuku? Neváhajte vyskúšať milostné pozície, ktoré namiesto rečí ponúkajú výsledok. Do plného uspokojenia ich dovedú len tie páry, ktoré už prakticky nepotrebujú riešiť žiadny nesúlad.

10.12.2016 14:02
Polohy v stoji, ktoré si naozaj užijete Foto:
Ilustračné foto.
debata

69

Táto poloha je určená dvojiciam, ktoré sú naladené na rovnakej vlne a to nielen psychicky, ale aj telesne. Ak má milenec dva metre a vy ledva stošesťdesiat centimetrov, tak to jednoducho nebude o uspokojení, skôr experimentovaní a skúšaní. Poloha 69 je o správnom pomere telesných proporcií, ale nie len. Máte pred sebou nielen pohlavné orgány, ale aj zadok. Pre dvojice, ktoré nie sú úplne synchrónne, bez škrupúľ a hanby to poloha rozhodne nie je príťažlivá.

Misionár

Najrozšírenejšia, najobľúbenejšia aj najvšednejšia poloha. Čo tu teda robí pozícia, ktorú aplikuje každý pár? O sexuálnom naladení vám napovie viac, ako mnoho iných. Je potrebné si všímať správne náznaky. Bozkávate sa? Hladíte sa navzájom? Vy zbehnete partnerovi rukami na zadoček a zvyšujete jeho potešenie, zatiaľ čo on sa venuje vašim bradavkám? Ste tí, čo sa k sebe pri pozícii nežne túlia a variujú ju rôznymi zaujímavými pohybmi? Alebo len ležíte a mechanicky súložíte? Asi netreba hovoriť, ktorá dvojica je na tom so súzvukom lepšie. Opäť platí, že obyčajné veci vedia prezradiť najviac.

Postojačky

Čím komplikovanejšia pozícia, o to viac sa ukáže, ako ste vzájomne vyladení. Poloha postojačky opúšťa komfortnú a bežne zaužívanú zónu ľahu. Preto si žiada aj viac spoločného súzvuku. Je jedno, či sa oddávate láske odzadu, opretá o stenu (čo je najjednoduchšia verzia), hľadáte rozkoš oproti sebe, alebo si vás partner vysadí do náručia. V tejto pozícii si užijete láskyplné vibrácie. Ak vám začne vyhovovať, znamená to, že ste naozaj už svoji.

Jazdecká odzadu

Je veľkou maturitou erotického súzvuku. Pri klasickej pozícii tvárou v tvár jazdíte na partnerovi v smere erekcie. Ak sa otočíte chrbtom k jeho tvári, penis sa dostáva do kontry s prirodzeným smerom stoporenia. Pre niektorých mužov je táto pozícia nepríjemná. Je na žene, aby vycítila možnosti jeho tela a až následne si obaja užili vrchol slasti, ktorý najmä kvôli dráždeniu G bodu, táto pozícia ponúka. Ak sa vám nedarí, súlad nebude vašou silnou stránkou.

Ako vylepšiť nedokonalosť?

Postrehli ste, že uvedené polohy nie sú to pravé orechové? Môžu byť. Stačí málo! Uvoľnenie a priateľské prijímanie partnera. Žiadne zábrany. Zabudnite na hanbu, nepohodlie, na všetko, iba sa navzájom uspokojujte tak, ako vám je to príjemné. Telo na telo, s radosťou a úsmevom. Počúvajte svoje telo, aj telo partnera. Tak podvedome, ako keď tancujete. Inak to jednoducho nepôjde.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sex #milovanie #sexuálne polohy #misionár

+ Pravidelný pohyb je kľúčom k dobrému zdraviu a šťastiu.
Nečakaný príjem prinesie úľavu vašim financiám....

+ Nenechajte, aby nad vami hnev a zlá nálada zvíťazili.
Vyjadrujte sa tak, aby vás všetci pochopili....