Čo robia šťastné páry inak? Poučte sa!

Nemusíte na ne pozerať so závisťou v očiach. Robte to rovnako!

10.12.2016 11:00
bozk, láska, milenci, vzťah, romantika Foto:
Ste vo vzťahu šťastní obaja?
debata

Začínajú ako priatelia

Láska sa občas začne kamarátstvom. A to je pre vzťah skvelé. Pretože vo vzťahu sa kamarátske spojenie partnerov vyplatí. Poznajú sa naozaj dobre, čo-to spolu preskákali a len tak niečo ich nerozdelí. Lepšie poznajú svoje slabosti, ktoré ako kamaráti pred sebou neskrývali. Ak sa vaša láska rodila pomalšie a začala sa ako kamarátstvo, tak máte body k dobru. Budete vo vzťahu šťastnejší.

Vyhľadávajú príležitosť na sex

Sex do svojho partnerského života priam pozývajú. Nečakajú, kedy ich vášeň zmôže, ale robia veĺa preto, aby ju mali vo vzťahu prítomnú čo najviac. Sex sa pre nich nestal nudnou povinnosťou. Stále chcú niečo objavovať, neuspokoja sa s rýchlovkou raz za týždeň. Snažia sa toho druhého očariť a sú pripravení plniť najrozmanitejšie sexuálne požiadavky partnera.

Priatelia sa s optimistickými pármi

Šťastný pár má okolo seba podobne naladené páry. Ak niekam vyrazia, neriešia cudzie vzťahové krízy, užívajú si pohodu a veselé chvíle v kruhu blízkych ľudí. Jasné, že občas sa nezhody objavia, ale nie sú na dennom poriadku. S priateĺmi jednoducho nemajú konflikty a ani sa konfliktnými ľuďmi neobklopujú. A to im dodáva pozitívnu energiu, ktorú potom vyžarujú jeden na druhého.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #priateľstvo #optimista

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...