Keď vo vzťahu chýba niečo extra, visí vo vzduchu nevera

Nielen ženy, aj mužov dokáže prevalcovať pocit, že vzťah nie je naplnený.

08.12.2016 11:00
láska, vzťah, problém, nevera Foto:
Kam sa vytratila láska?
debata

S partnerom žijete viac-menej šťastne. Ale po dlhšom čase vo vzťahu sa začínate akosi nudiť. Nič závažné vás netrápi, pritom vás neustále prenasleduje pocit, že čosi nie je tak, ako by malo. Niečo významné vám uniká a vy neviete, čo.

Práve takéto pocity môžu jedného z dvojice priviesť k nevere. A paradoxne, nemusí to byť ani tak nespokojnosť so sexuálnym životom. Ten dokonca môže byť v poriadku. Aj mužom vo vzťahu občas chýba naplnenie, o ktorom nahlas nehovoria. Láska už nie je to, čo kedysi a v podstate sa pretrhne puto, ktoré vás spájalo. V takých okamihoch je nevera celkom blízko. Ak sa naskytne príležitosť, partner podľahne. Len preto, aby zažil čosi extra.

Dá sa docieliť, aby to čosi „extra“ vo vzťahu zostalo alebo sa doň vrátilo? Ide o to, neprestať sa s partnerom prekvapovať. Ak ste obaja pasívni, vzťah vyhorí. A dokonca nepomôže, ak je aktívny iba jeden z vás. Lásku treba rozdúchať a spôsobov je dosť. Malé či väčšie prekvapenia, vyznania lásky, spoločná dovolenka či nová záľuba, ktorá vás oboch nadchne. Možno vám práve tá pomôže nájsť startené „extra“ vo vzťahu, ktorého niečo chýba.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #omyl #nevera #vzrušenie

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...