Fakty o mužoch, ktoré ste zistili až po tridsiatke

Roky vás naučili! A na mužov a ich správanie sa pozeráte inak ako počas vysokej školy.

06.12.2016 13:00
rande, večer Foto:
Teraz sa na randenie pozeráte trocha inak ako pred rokmi.
debata

Ak majú záujem, prejavia ho

Napíšete sms-ku – ale on na ňu neodpovie. Kedysi ste okamžite našli milión výhovoriek, prečo… Od absurdných – že ho zrazilo auto a on leží v nemocnici až po uveriteľnejšie – že mu ukradli mobil. Dnes je nám jasné – ak neodpisuje, záujem nemá. A to je všetko. Treba to pochopiť.

Potrebujú to počuť jasne

Roky ste mužom stále taktne čosi naznačovala – vo vzťahu aj v sexe. A nijakých výsledkov ste sa nedočkali. Až teraz viete prečo. Muži potrebujú jasné a pokiaľ možno stručné vysvetlenia. A na otázku prečo očakávajú jasnú odpoveď. Preto ste sa nevedeli nikam pohnúť.

Očakávajú pochvalu

Áno, trochu detské, ale je to tak. A čím viac ich chválite, tým sú s vami spokojnejší. Vás to nezabije a ich to poteší. Hoci občas trocha zaklamete. Dnes už viete, akú moc má nadšený a hlasný súhlas pri sexe, či ako jednoducho docielite svoje, ak ho predtým poriadne pochválite.

Sú viac citliví ako predstierajú

Iste, ak by pred vami 20-ročný nápadník vyronil slzu, bolo by to veľmi divné. V takom veku túžime po neohrozených machroch, ktorým svet leží pri nohách. A city? Tie sú kdesi bokom. Až po tridsiatke zatúžime po chlapoch, ktorí majú v sebe aj istú dávku citu. Ba čo viac, neboja sa ho ukázať svetu a konkrétne ani vám.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vek #muži #rande #tridsiatka

+ Nezabúdajte na vitamíny, začnite jesť viac ovocia, zachutilo vám.
Nie je všetko len o peniazoch, hľadajte...

+ Pravidelný pohyb je kľúčom k dobrému zdraviu a šťastiu.
Nečakaný príjem prinesie úľavu vašim financiám....