Nebezpečné sexuálny hry. Pozor, toto tam dole nepatrí!

Hranice sexu sa čoraz viac posúvajú smerom k otvorenosti a experimentom. V záujme zachovania zdravia je však dôležité poznať isté limity. Najmä ženy by pri hre tam dole mali byť opatrné.

03.12.2016 17:00
sex, intimity, orgazmus Foto:
Najviac cenená medzi mužmi je prirodzená vôňa čistej ženy.
debata (1)

Nebezpečné lubrikanty

Rozhodne nie je jedno, čo použijete ako milostné mazivo. Je tu niekoľko vecí, ktoré by ste mali zvážiť. Ak používate kondómy, vyhnite sa akýmkoľvek lubrikantom na báze olejov. Napríklad aj olivovému, či kokosovému oleju. Nerozumejú si totiž s latexom a to môže vážne narušiť plány na rodičovstvo. Pri kondómoch je nutné používať vždy lubrikanty na báze vody.

Sladkosti

Niektorým párom v rámci hier lásky nestačí chuť ich miláčika a láskanie si dochutia sladkými dobrotami. Čokoláda, šľahačka, med, to všetko je v poriadku, ak ostane na pokožke, alebo bradavkách. Pochutiny určite nepatria do ženskej vagíny. Dôvod? Sladké substancie, nebodaj s obsahom mlieka, ako napríklad šľahačka, extrémne narúšajú kyslé pH v pošve. Dôsledok? Užijete si pár sladkých chvíľ a potom môžu prísť zápaly, svrbenie a prinajlepšom nepohodlie. Sladké prostredie je katalyzátorom množenia baktérií. Naruší sa krehká mikroflóra a ochranný film prestane účinkovať.

Aromatické prípravky

Chémia v okolí rozkroku nemá čo robiť. Tejto zásady je potrebné sa držať aj v prípade, akýkoľvek vonných látok. Chcete partnerovi voňať? Najviac cenená medzi mužmi je prirodzená vôňa čistej ženy. Skúste intímny gél bez parfumu a nič viac. Budete mu voňať ako čisté afrodiziakum a pre telo to bude najzdravšie.

Farby

Úprava ohanbia by mala byť výlučne vecou strihu. Rozhodne sa neodporúča farbenie. Nie je to o tom, že chĺpky by sa poškodili. Problémom je citlivá pokožka. Je omnoho citlivejšia ako na hlave a chémia je chémia. Výsledkom môže byť nepríjemné vyrážky, začervenanie, pálenie, alergická reakcia, skrátka všetko, len nie pekný večer s partnerom, ktorý ste si na plánovali.

Pozor na fľaše

Pri milostných hrách ich rozhodne nepoužívajte na dráždenie. Vo filmoch to môže vyzerať zaujímavo, no v praxi si koledujete o problém. Či ide o hry lásky, alebo potešenie partnera, rozhodne na uspokojovanie nepoužívajte nič, čo môže vytvoriť podtlak. Nebol by to prvý prípad, ktorý sa skončí u lekára. Hrozia poškodenia tkaniva aj podliatiny.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #lubrikant #milostné hry

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...