Džoby, v ktorých kvitne nevera. Pracuje v niektorom z nich aj váš chlap?

Pracovné zaradenie je niekedy vecou náhody, no väčšinou je súhrou okolností, talentu a inklinovaniu k istej profesii na základe charakteru a osobnosti.

23.11.2016 17:00
sexy muž, sexualita, erotika Foto:
Vernosť je v svete niektorých profesií až na druhom mieste za pôžitkom.
debata

Práca je často nielen zamestnaním, ale aj sebanaplnením. No a veľmi často odhaľuje o podstate chlapa dôležité veci.

Spýtajte sa na prácu

Nie je to len záujem zlatokopiek vyzistiť, čím sa partner živí. Nemusí ísť o zištný úmysel sondovania spoločenského rebríčka, alebo finančnej istoty. Dôvody môžu byť celkom prozaické. Večná romantička, veriaca v pravú lásku, hľadá partnera, ktorý jej nebude zahýbať. Výnimky totiž potvrdzujú pravidlá, ale džoby s najnevernejšími ľuďmi vedú k pokušeniu. Pretože príležitosť robí zlodeja. Najmä, keď prídu prvé krízy v partnerstve. Pozor, netýka sa to len mužov, ale aj samotných žien. Stránka neverníkov Victoria Milan spravila prieskum na takmer 6000 klientoch. Odhalila zamestnania, v ktorých pracuje najviac fanúšikov voľného sexu.

Finančníci

Analytici, sprostredkovatelia, agenti. Všetci tí, ktorých nemáme radi, ak nás pozývajú na kávu. V praxi však svojim klientom vedia ponúknuť aj viac, ako len poistky. Sú často na cestách, bez dozoru, s dravosťou a túžbou víťaziť. Premotivovaní na výkon a sex je veľmi vhodným stimulátorom testosterónu. Dokonca ten mimomanželský je spojený aj s adrenalínom. To sa im páči. Finančníci sú vo vodách nevery skutočne ako doma.

Doktori

Dodnes nikto presne nezistil, v čom sa skrýva tajomstvo, že lekári, lekárky a sestričky dlhé roky patria k najfrivolnejším profesiám. Dôvodov môže byť niekoľko. Nočné služby, odlúčenie od rodiny, vysoká miera stresu a samozrejme istú mieru zohráva aj fakt, že lekár nie je v oblasti duše a metafyzických pojmov až takým zástancom zásad. Telo je pre neho len telo a keď potrebuje uspokojiť pudy, nepovie nie.

Umelci

Je to historicky dané, hľadanie múzy je pre nich prirodzené. Je to však povolanie, alebo lepšie povedané poslanie, v ktorom je nevera potichu a najčastejšie tolerovaná. Či to boli milenky slávnych autorov, alebo naopak mladí muži v posteliach umelkýň, vedeli o tom, že sú len v poradí. Napriek tomu tento svet bohémstva mnohých priťahuje a sú ochotní tolerovať, že pre majstra nebudú naveky jedinými.

Športovci

Kategória sama o sebe. Športovci sa nikdy netajili tým, že potrebujú svoju energiu vybiť aj stimulovať v posteli. Medzi najväčšími sexuálnymi škandálmi často figurujú práve umelci a športovci. Vernosť je v ich svete až na druhom mieste za pôžitkom. A druhé miesto pre športovca nikdy nie je až tak zaujímavé.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #profesia #láska #zamestananie #nevera #zlatokopka

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...