Technika štart – stop! To najlepšie, čo ste v sexe doteraz zažili!

Vyskúšajte náš praktický návod, ako si vylepšiť milostný zážitok. Technika funguje bez ohľadu na vek, dĺžku vzťahu aj sexuálne preferencie.

22.11.2016 17:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Prerušte príliv slasti vtedy, keď partner túži po pokračovaní.
debata

Je univerzálna a potešenie vylepší jednoducho každému. Ochutnajte spôsob milovania, ktorý vychádza z učenia Tantry, ale je prispôsobený modernej, západnej kultúre.

Od Tantry k súčasnosti

Tantrické milovanie, ktorého korene siahajú stovky rokov do minulosti, nás sprevádzajú chodníčkami slasti celkom podrobne. Oddialenie orgazmu už poznáme a je potrebné zájsť aj o niečo ďalej. Systém štart – stop milostnej praxe predstavuje erotické učenie, ktoré dokáže spraviť sex krajší bez zložitých rituálov.

Začnite a nedokončite

Na prvý pohľad sa to zdá ako hra mačky s myšou, vzrušujúci príbeh, ktorému nedopoviete záver. Začnete intímne dráždenie, ale nebudete pokračovať až do konca. Cieľom je čo najviac vybičovať túžbu. Je jedno, či sa milujete, alebo sa spolu navzájom hráte rukou, prípadne ústami. Prerušte príliv slasti vtedy, keď partner túži po pokračovaní. Aplikovať to môžete aj v rámci hry v kostýme, situačnej hre, pri predohre… Nedovoľte partnerovi dotýkať sa vášho poprsia, zadku, nôh. Určite hranice. Zvyšujete očakávanie a túžbu. Až po čase, keď sama uznáte za vhodné ho pustite na želané územie. Extrémne to zvýši partnerove nabudenie.

Striedajte metódy

Prechádzajte od jednej k druhej. Mnoho párov si zvolí niektorú z polôh, techník, alebo milostnej praxe, ktorou sa od predohry prenesú až k orgazmu. Chyba! Striedajte viacero techník, začnite vždy z iného súdka a uvidíte, aká sa nakoniec dostaví explózia. Tajomstvo je v tom, že prerušíte jeden spôsob dráždenia, odpojíte istú časť nervových zakončení, ale vzrušenie začne prichádzať z inej strany. Celkovo tak vaše telo nevychladne, práve naopak, dávate mu možnosť zapojiť omnoho viac pôžitkárskych zón.

Intímny maratón

Jednoduché a praktické. Neobmedzujte sexuálny pôžitok len na presne vymedzené hodiny dňa. Skúste jednoducho naštartovať vášeň aj vtedy, ak viete, že nemáte dosť času, aby ste ju naplnili. Prečo pred odchodom do práce nepoláskať partnerovi prirodzenie, nedovoliť mu pohrať sa s prsiami? Čo na tom, že máte 5 minút? Extrémne ho tým navnadíte. Pokračovať môžete šteklivou fotkou z práce. Pri poobednom nákupe mu ukážte sexi bielizeň, za regálom sa pobozkajte. Ak prídete domov, erupcia rozkoše bude rýchla, extrémne silná a dokonalá. Vystupňovaná celodennou fantáziou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #erotika #orgazmus #sexuálne techniky #tantra

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...