Čo sa hanbia chlapi priznať pred ženou v posteli?

Nie sú tak otvorení a liberálni ako o sebe tvrdia. Muži majú svoje nočné mory a tajomstvá, ktoré sa snažia pred ženami zamaskovať. Obzvlášť v posteli, keď sú nahí a zraniteľní.

20.11.2016 17:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Muži majú pred ženami mnoho tajomstiev, ktoré by nikdy nepriznali.
debata (1)

Nemajú erekciu

Nemusí to byť žiadna tragédia ani rozvinutá erektilná disfunkcia. Zaúradovať môže iba únava, alebo vyčerpanosť, prípadne prechodné dôsledky stresu. Muži sa však naozaj hanbia priznať, že sú indisponovaní. Radšej budú maskovať, vyhovárať sa. Ak máte náhodou chuť na milovanie, radšej si vymyslia bolesť žalúdka alebo pád z postele, aby nemuseli uznať, že nie sú práve v kondícii.

Chcú vás inak

Silné reči majú chlapi pri pive, ale v posteli sa príliš neodvážia otvorene hovoriť, čo by s vami chceli spraviť. Dokonca to často končí tým, že majú len niekoľko polôh, v ktorých vás pomilujú. Neváhajú mlčať o svojich túžbach aj vtedy, keď sa ich priamo spýtate. Dôvod je jednoduchý. Počas sexu nechcú už vytvárať atmosféru, ktorá by mohla medzi vás vniesť pochybnosti. Ak je muž nahý, obvykle už nechce reči, ale ísť do akcie.

Čo sa mu odohráva v hlave

Ťažko by ste našli chlapa, ktorý si pri sexe sporadicky neodletí do sféry fantázie. Robia to aj ženy, ale muži sú v tom väčší experti. Čo si štatisticky najviac premietajú pri súloži s partnerkou? Vedú predstavy o prostitútkach, kolegyni, dokonca aj sestre vlastnej polovičky, ak za niečo stojí. Ale toto muži z prirodzených a aj vcelku pochopiteľných dôvodov nepriznajú. Teraz už aspoň viete, čo sa skrýva v ich myšlienkach, keď sa oddávajú vášmu telu.

Iná im to robila lepšie

Niektorá z predchádzajúcich partneriek mohla mužovi jednoducho lepšie lahodiť. Problém je, že možno by ste rovnaké predstavenia zvládli aj vy, ale muž sa zdráha vyklopiť, čo mu u inej vyhovovalo viac. Často tak iba spomínajú, túžia a na vlastnú škodu nechcú zlepšiť mizernú situáciu.

Nevedia sa milovať inak

Hrajú sa na borcov najčastejšie v misionárske polohe, alebo odzadu. Boja sa otvorene povedať, že viac polôh nepoznajú. Ešte im lahodí pozícia, keď je žena hore a to ich repertoár znalostí maximálne vyčerpáva. Priznať to však nechcú a pragmaticky to kryjú tvrdením, že práve tieto variácie sú najlepšie. Zobrať knihu milostných polôh do ruky a listovať si ňou ako šlabikárom lásky, budete musieť vy. Muži v posteli nikdy nepriznajú, že v sexe by sa mali ešte čo učiť.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #tajomstvo #mužské slabosti

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...