Žena v znamení strelca - slobodu dopraje aj iným!

Znamenie strelec sa radí k ohnivým a preto, tieto novembrovo-decembrové ženy sú poriadne "horúce"!

23.11.2016 13:00
debata
Žena v znamení strelca. Foto: SHUTTERSTOCK
strelec, znamenie strelec Žena v znamení strelca.

Rýchlo vybuchnú, rýchlo sa upokoja

S ohňom sa spája viac vlastností, ktoré možno v týchto ženách nájsť. V prvom rade je to výbušnosť. Tieto ženy v hádke alebo v nespravodlivosti vybuchnú, ale ako rýchlo to príde, tak rýchlo ich hnev aj opustí. Niekoho to môže šokovať – stáva sa aj také, že zabudnú, ak sa na niekoho nahnevali. Udeje sa to tak často, v podstate na dennom poriadku. Hádka a o päť minút pesnička pod sprchou. Aj to je strelec.

Šetriť nevie, všetko minie

Podobne ako muž v tomto ohnivom znamení, aj tejto žene je cudzie „zhrabúvanie majetku“. Ona vôbec nevie šetriť. Toto má spoločné so svojou ohnivou sestrou, narodenou v znamení barana. Peniaze vždy boli, aj budú! V prípade strelkyne to vyznieva trochu smiešne, pretože ona ozaj nepatrí k tým, čo ich vedia zarobiť. Radšej vyhľadajú muža, ktorý to bude vedieť (za ne) a ony sa popri ňom akosi „zvezú“.

Slobodu potrebujú ako soľ

Najdlhšie zo všetkých znamení bývajú v podnájme. Je v tom sloboda, ktorú ony k životu potrebujú ako soľ. Ak nemajú peniaze, vrátia sa k rodičom, tu nič nie je nemožné, hanba u nich neexistuje, „hrdosť“ nepoznajú. Jednoducho nemať peniaze, to u nich nie je zlyhanie a požičať si netrúfajú. Celý život prežijú ako takí „vetroplachovia“, dnes som tu, zajtra inde.

Rodinu odkladá na neskôr

Hypotéka by ju zväzovala, prišla by o svoju slobodu, musela by svoj život prežiť na jednom mieste. A to nie je nič pre ňu! Toto znamenie cestuje zo všetkých najviac. Využije každú príležitosť. Tu domasedkov nehľadajte. Najneskôr zo všetkých si zakladá rodinu, pretože má veľa záľub a povinnosti tohto charakteru chce oddialiť čo najneskôr.

Slobodu dopraje aj iným

Aká bude matka? Dopraje svojim ratolestiam čo najviac slobody! Je to opačný extrém ako matka, ktorá sa na svoje deti upne a pomaly ich nepustí ani do školy v prírode (račica), ale deti budú spokojné! Ostane sama sebou aj po pôrode. Čas vyhradený len pre seba a svoje záujmy budú deti poznať a tolerovať odmalička. A ak to tak klapne, bude im to aj vyhovovať!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #peniaze #oheň #Sloboda #cesta #podnájom #znamenie strelec #vetroplach

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...