Zo vzťahu s vami sa chce vyzliecť! Čo môžete očakávať?

Začali ste spolu vo veľkom štýle. Ošiaľ, búšenie srdca, nadšené telefonovanie, nekonečné prechádzky, krásne chvíle... Ale to všetko sa postupne vytráca a on sa vo vašom živote objavuje čoraz menej.

15.11.2016 09:00
rozchod, kríza, Foto:
A lásky je koniec.
debata

Neviete, čo sa deje a bojíte sa pýtať. A on si už chystá priestor pre únik z vášho krátkeho vzťahu. Takto sa o to môže pokúsiť.

Nechcem taký vzťah, aký si ty predstavuješ

Začali ste byť plná očakávaní a plánov. Takmer ste mu navrhli spoločné bývanie a on? Jednoducho cúvol. Necíti sa na niečo také vážne, do čoho by ste vy rada skočili ihneď. Áno, vysielal vám znamenia, že aj on to cíti rovnako, ale zrejme to trvalo len krátko. Táto univerzálna veta ho má zachrániť pred vzťahom, do akého sa mu ani nechce.

Ešte sa nedokážem zamilovať

Po rozchode ste mu robili spoločnosť, boli ste jeho oporou, zabúdal pri vás na svoju ex. Chvíľu sa mu darilo nemyslieť na ňu, ale myslieť na vás. Ale jeho myšlienky sa vrátili a udreli nečakanou silou. Pre neho je skoro sľúbiť vám lásku z celého srdca. Myslel si, že to pôjde, ale nie je to tak. Je úprimný a vám nezostáva iné, ako jeho slová akceptovať.

Prepáč, ale v mojom živote sa objavila iná

Hral to na dve strany? Popri vás mal v zornom poli aj inú ženu a pre tú sa rozhodol. Alebo to bolo inak. Vy ste si ho k sebe nestihli pripútať tak, ako ste si predstavovali a on necítil záväzky. A keď sa mu aktuálne zapáčila iná, odišiel za ňou. Vy ste preňho jednoduchó neboli ženou na osudový vzťah.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #koniec #partner #sklamanie

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...