Chcete mať v živote viac sexu? Týchto pár tipov vás k nemu dovedie

Milovanie je jedna z najpríjemnejších telesných aktivít. Akurát sa mu, rovnako ako ďalším obľúbeným aktivitám, nevenujeme dostatočne často.

05.11.2016 17:00
láska, sex, kuchyňa, erotika Foto:
Robte veci spolu kdekoľvek v domácnosti.
debata

To nám radosti do života nedodáva. Stačí však zvýšiť intenzitu milostných aktivít a život bude hneď krajší, veselší a príjemnejší. Naučte sa, ako mať nadpriemerný sex a ostatné príde samo.

Starý dobrý priemer

S priemerným sexom je to ako s platom. Pre väčšinu Slovákov je priemerná mzda len vysnívanou cifrou a pri sexuálnej intenzite 58-krát do roka, len zalomia rukami. To vychádza približne na jedno číslo za týždeň. V realite sa však často pýtame, kto súloží za nás. Je na čase to zmeniť. Lepšia imunita, viac šťastia, plnohodnotnejšie partnerstvo, to všetko so sebou prináša sex, no nie v príležitostnej frekvencii. Je to ako s cvičením. Efekt sa dostaví pri minimálne troch návštevách posilňovne do týždňa. No a toľkokrát sa treba oddať aj milovaniu.

Zabudnite na rituály

Najlepšie na sexe je spontánne prevedenie. Kašlite na to, že to má byť večer, cez voľné dni, keď budete mať čas, alebo je poupratované. Dostanete chuť a viac neriešte. Dobrý a uspokojivý sex môže trvať od 7 do 15 minút. Toľko času vám ani pri bežnej životnej rutine nemôže chýbať.

Skúšajte nové prístupy

Posteľ je nuda. Oddajte sa sami sebe v obývačke, v chodbe, v kuchyni, v pivnici, pri upratovaní, varení, rannej hygiene. Možností je extrémne veľa aj v dvojizbovom byte. Nehovoriac o tom, že máte k dispozícii aj exteriér a ďalšie prepravné prostriedky a sídla. Stačí mať oči otvorené. Nemusí vždy ísť o pohodlie ani orgazmus. Už len to, že chcete a budete s partnerom spolu intímne, znamená slasť, ktorá vás spojí a spraví život krajším.

Nájdite si čas na seba

Je to problém dnešných dní. Varenie, pranie, žehlenie, práca, starostlivosť o deti a do postele sa zvalíme na “totálku“. Na ďalšie aktivity ani nepomyslíme. Stanovte si jednoducho denne chvíle pre seba a partnera. Aj na úkor toho, že nebude uprataná kuchyňa. Alebo ju upratujte spoločne. Spoločné chvíle nemusia vždy skončiť v posteli, ale ak budete vo dvojici minimálne sedem hodín týždenne, je omnoho vyššia pravdepodobnosť, že aj milostná frekvencia stúpne oproti tomu, ako keď sa doma už prakticky len stretávate.

Dajte do milovania energiu

Spravte z neho malú slávnosť radosti. Namaľujte sa. Skúste zábavný kostým, nový prístup. Predohru nahraďte napríklad spoločnou nahou jogou, alebo si dajte zvodné šaty. Zvádzajte partnera pri bežných činnostiach. Skúste si dvoriť na večeri ako na prvom rande. Zmeňte svoj život na zábavnejší a k sexu sa dopracujete omnoho častejšie a bude lepší.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #sexuálne praktiky #milovanie

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...