Okrem vás má aj inú, skutočne vážnu známosť

Do vášho čerstvého vzťahu vniesol akési zvláštne pravidlá. I keď sa vám nezdajú v poriadku, nepýtate sa. Ale čo, ak ste vy tou druhou a on už svoju vážnu známosť má? Čo vám to napovie?

04.11.2016 13:00
láska, vzťah, nevera Foto:
V akom vzťahu ste sa ocitli?
debata

Po istej hodine už nepíše

Nie ste žiadna sms-ková maniačka, ale občas ste mu napísali aj v noci. Veď ste zamilovaní, tak čo… Ale žiadna odpoveď neprišla. Až ráno. A nestalo sa to len raz. Aj to môže byť znamenie, že vedľa neho trávi noci jeho partnerka.

Sex výlučne u vás

Prišlo na sex a bol vášnivý, na nič sa sťažovať nemôžete. Ale prečo sa vaše chvíľky vášne odohrávajú výlučne u vás? Jeho byt je teritórium pre vás nepreskúmané. Možno ste si vypočuli výhovorku, že rekonštruuje alebo niečo inak originálne.

Priatelia na facebooku?

Môže v dobe sociálnych sietí utajiť svoju priateľku? Môže! Ak vám dá jasne najavo, že si vás medzi priateľov nepridá a vy sa tak do jeho súkromia nepozriete. Spoločné fotografie? Ani náhodou. Váš vzťah je obalený rúškom vzrušujúceho tajomstva, aspoň podľa neho.

Pár dní ho niet

Dva-tri dni sa s ním nedkážete skontaktovať. Ak sa potom konečne ozve, keď vy ste už s nervami v koncoch, ovlaží vás nejakou hlúpou výhovorkou. A vy mu ju „zhltnete“, lebo ho milujete a chcete byť s ním za každých okolností. Ale „normálny“ muž predsa dá o sebe aspoň vedieť, nie?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nevera #partnerka #známosť

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...