Citlivý muž v znamení škorpióna. Na výročia nezabúda!

Ak sa u škorpióna bije rozum s citom, potom vyhrá zakaždým - cit! Dáva veľa na intuíciu.

04.11.2016 15:00
debata
Muž v znamení škorpióna. Foto: SHUTTERSTOCK
škorpión, muž v znamení škorpióna Muž v znamení škorpióna.

Obklopený láskou a citom

Toto je typ muža, o ktorom môžeme v kocke povedať: Ťažký oriešok! Je odvážny, ale predovšetkým, ako sme už naznačili, citlivý. Ženy, ktoré s ním žijú, už vedia: Tento muž potrebuje byť obklopený láskou a citom, milovať dokáže viac ako ktorýkoľvek iný muž a je navyše aj verný.

Máločoho sa boja

Muži, ktorí sa narodili v tomto znamení (v druhej polovici októbra a v prvej polovici novembra), dostali od svojich vládnych planét (Mars a Pluto), charakteristické črty, ktoré sa bijú. Nemajú strach, máločoho sa boja, ale od Pluta sú tajomní a nevyspytateľní.

City si nenecháva pre seba

Škorpión dáva rád najavo svoje city. Vyznáva ich svojej priateľke napríklad aj na sociálnych sieťach – čím viac ľudí jeho príspevky uvidí, tým lepšie. Svoju priateľku obdarúva kvetmi (a inými darčekmi) a čo je u mužov vzácne, na výročia z princípu nezabúda!

Bije sa za pravdu

V práci s ním budú kolegovia možno ťažko vychádzať (ak bude v pozícii podriadeného). Ide totiž o veľkého bojovníka za spravodlivosť. Za pravdu sa dokáže biť. Poukáže na každú krivdu, zastane si všetkým, ktorým sa deje neprávosť. Nie každému to vyhovuje…

Vie zanevrieť

A práve z tohto dôvodu neznáša klamstvá. On nie je v znamení ryby, aby si dokázal len tak, na počkanie, vymyslieť čokoľvek, čo sa mu práve hodí. On nie je v znamení barana, aby sa nad klamstvom len tak pousmial. Pozor, môžete ho raz a navždy sklamať tak, že vám už nedá novú šancu!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #spravodlivosť #odvaha #znamenie škorpión #vernosť #intuícia #krivda

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...