Nie je ten pravý! A musíte mu dať zbohom. Ako?

Vzťah s ním vám padol vhod. Aspoň trochu ste zabudli na svojho bývalého, ktorý vám dal zo dňa na deň zbohom.

27.10.2016 15:00
rozchod, kríza, Foto:
A je to tu! Rozchod.
debata

Po boku nového chlapa vám bolo fajn, aj ste sa smiali a pomaly sa zotavovali. Iste, z vašej strany to nebolo celkom fér, ale aj takéto situácie prináša život. Teraz je vám však jasné, že ďalej váš nový vzťah ísť nemôže. A tak zvažujete rozchod.

Neotáľajte

Ako mu to len povedať? Rozchod zvažujete týždne, ale nedokážete sa odhodlať. Ako na to? Dajte ultimátum samej sebe, pretože inak sa zrejme nerozhýbete. A dodržte ho.

Zostaňte pokojná, ale nie chladná

Sadnite si s ním a všetko mu vysvetlite. Citlivo a empaticky. Pochopte jeho pocity, keď bude nahnevaný. On bral váš vzťah zrejme inak ako vy. Nie je na mieste, aby ste to boli vy, kto odíte či buchne dverami.

Komunikujte, ale nenechajte sa zlomiť

Asi sa vám bude snažiť telefonovať, možno písať mejly. Reagujte na ne. Úplne sa odmčať je na mieste až potom, čo by vás začal priveľmi obťažovať. Zostaňte sklušná, ale nestretávajte sa s ním. Na sms-ky, pokiaľ nebudú útočné, odpisujte.

A teraz si dajte pauzu

Od mužov! Žiaden vzťah neberte ako náplasť za ten predošlý. Vyčkajte, kým už nebudete zviazaná minulosťou. Až potom vykročte v ústrety láske, ktorá by mohla byť tou pravou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #muž #partner #náplasť

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...