Koniec veľkého kamarátstva? Ťažké obdobie, ako po rozchode

Ak už s najlepšou kamarátkou ukončíte vzťah z takého či onakého dôvodu, hlúposť to zrejme nebude.

26.10.2016 11:00
sestry, kamarátky Foto:
Ťaháte to spolu celý život... a zrazu! Koniec kamarátstva.
debata

Dlhé roky ste to spoločne ťahali, keď sa zrazu medzi vami čosi stalo. Je jedno, či ste sa „rozkamarátili“ pre chlapa, zradu či čokoľvek iné. Aj takýto rozchod bolí. A poriadne.

Smútok ako po rozchode s chlapom

Kamarátka vám chýba. A veľmi. Nech už vami lomcuje zlosť za to, čo vám urobila, aj opačné pocity vás stále zaplavujú. Chcete jej zavolať, opäť sa jej na čosi opýtať. Ale neurobíte to. Máte predsa svoju hrdosť. Toto obdobie je veľmi porovnatľné s tým, keď sa rozídete s partnerom.

Padá na vás osamelosť

Ona bola tá jediná, ktorej ste volali kedykoľvek. Inú takú kamarátku nemáte. Vedeli ste o sebe navzájom všetko. A tak sú vaše dni teraz prázdne. Iste, máte aj iné priateľky, ale než si s nimi vybudujete vzťah ako s ňou, potrvá to. Osamelosť musíte prekonať, nesseďte celé dni doma. Vyrazte von a zušľachťujte iné priateľstvo.

Cítite sa vinná

Aj keď vy vidíte jasne, že spravodlivosť je na vašej strane, predsa len sa časom objavia isté pochybmosti. Spravila som dobre? Naozaj som mala konať tak rázne? Výčitky svedomia či pochybnosti sú v takomto prípade normálne. Neukončili ste predsa pár mesiacov trvajúce priateľstvo… Časom sa však s týmto stavom zmierite.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #koniec #kamarátka #trápenie

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...