Praktický sprievodca ranným sexom v piatich krokoch!

O rannom sexe hovoria vedecké štúdie, ženské magazíny a všetci sa tvária, že vedia, ako si ho užiť naplno.

23.10.2016 08:00
láska, láskanie, sprcha Foto:
Ranná spoločná sprcha je jeden z najzmyselnejších spôsobov, ako začať deň.
debata

V realite často cúvneme pred neumytými zubmi, spotenými telami a hladom. Sex ráno preto ostáva len chimérou. Všetko však pomôže vyriešiť dobrý návod.

Hlavne pomaly

Po zobudení je hladina testosterónu u muža aj ženy najvyššia. Preto sa sľubujú divoké sexuálne zážitky. No stačí nesprávny prístup a namiesto vášne vzbĺkne hádka. Najmä ak sa partneri nezobudili naraz. Sexuálna terapeutka Gloria Brama radí, že najlepším spôsobom predohry je jemné pritúlenie, hladkanie, nežné bozky. Žiadny zhon a nič silené. Ak máte pocit, že nežnosti budú pokračovať, napite sa vody. Zaženie to nepríjemnú chuť aj dych bez toho, aby ste si kazili romantickú chvíľku behom do kúpeľne kvôli umývaniu zubov.

Skúste 69

Ideálna pozícia pre zamilovaných hneď ráno. Nemusíte riešiť problémy s dychom, ale na druhej strane Gloria Brama hovorí, že je potrebné rešpektovať, ak má niekto problém s tým, pustiť partnera po zobudení do intímnych partií. Netreba sa do ničoho siliť. V takom prípade je lepšie opustiť priestor postele a vášeň si so sebou vziať do kúpeľne.

Sprcha ako sexi úvod

Ranná sprcha je jeden z najzmyselnejších spôsobov, ako začať deň. Milostný rituál v kúpeľni sa prirodzene nedá realizovať desať minút pred odchodom z domu, ale víkendy a sviatky nie sú len na to, aby sme dlho vyspávali. Tmavé rána sa dajú stráviť aj omnoho krajšie a vášnivejšie.

Bláznivé hry

K milovaniu sa rozhodne ani ráno nemožno stavať ako k povinnosti. Preto sa zahrajte. Môžete napríklad po rannej hygiene servírovať jeden druhému raňajky do postele. Bez oblečenia prirodzene. Hry s jedlom, ochutnávanie pokrmov aj seba navzájom. Nechajte svoju hravú fantáziu vzlietnuť. Dovoľte si byť spontánni a veselí pri servírovaní jedla, čaju, alebo pri umývaní chrbta v sprche. Je to skvelý prísľub, že sa na seba budete pozerať láskavými očami a chute na sex sa dostavia bez toho, aby sa niekto z dvojice cítil do neho tlačený.

Vráťte sa do postele

Ranný sex nemusí znamenať, že sa na seba vrhnete so zalepenými očami. Pokojne to môže byť aj láskanie počas doobedia. Je to často najschodnejšia cesta pre milencov, ktorí sú zaťažení na prvotriednu hygienu. Nič nie je zlé na tom, ak sa po raňajkách, dobrej káve a pohode vrátite naspäť do postele zašpásovať si. Môže to byť rovnako pekné aj prirodzené, ako keď začne partner rituál prebúdzania stoporeným údom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #ranný sex

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...