Najkomplikovanejšia zo zverokruhu? Žena v znamení škorpióna!

Boj za každú cenu. Pre ľudí, narodených v znamení škorpióna je práve toto slovko kľúčové.

24.10.2016 12:00
škorpión Foto:
Žena v znamení škorpióna.
debata

Pod Marsom

Vládnuca planéta tohto znamenia je Mars – planéta boja a vojny. Pripomeňme, že táto planéta vládne aj znameniu barana. Tieto dve znamenia však okrem bojovnosti veľa spoločného nemajú, napokon, baran patrí k ohňu, škorpión k vode. Keď sa tieto dve „marsové“ znamenia stretnú, pocítia rozdielne energie a nezdravú súperivosť – lepšie sa rozísť.

Tajomná a príťažlivá

Astrológovia o znamení škorpióna hovoria ako o „najkomplikova­nejšom“ znamení zverokruhu. A to práve z dôvodu, že je nečitateľné. Škorpióni sú tajomní, príťažliví a vášniví. Ako sme už spomenuli na začiatku, ich bojovnosť a heslo „nikdy sa nevzdať“, ich neskôr dovedie na zaujímavé pracovné pozície. Preto sa zvykne o týchto ženách hovoriť, že majú „široké lakte“.

Má iné priority

Ženu v znamení škorpióna vidieť častejšie upravenú na konferencii, ako doma za šporákom. Ak ostane cez víkend doma, bude pracovať za počítačom, kým sa jej v kuchyni budú možno kopiť hrnce. Domáce práce z duše nenávidí, pravdepodobne si najme upratovačku, ktorá to spraví za ňu. Žena v znamení škorpióna má totiž iné priority.

Nesmie stáť na mieste

Ak niekto z vymenovaných dôvodov odsúva materstvo, tak to bude zrejme práve táto žena. Ona má toho pred sebou ešte toľko! „Schopná“ je aj toho, že svojho muža pošle na materskú, aby si v pokoji mohla ďalej plniť svoje smelé pracovné plány. Na materskej dovolenke by bola nešťastná, zabila by ju rutina a pocit, že sa profesijne nikam neposúva a „stojí na mieste“.

Málo obľúbená

Podobne ako žena v znamení barana, aj pri škorpiónke budete vedieť, na čom ste. Nehovorí v metaforách, ani neohovára za chrbtom toho, komu sa o desať minút usmieva do tváre a vyberie sa s ním na kávu. Práve pre pravdu, ktorú povie do oči všetkým, býva v spoločnosti málo obľúbená. Jej to však neprekáža. Je obklopená priateľmi, ktorých by mohla spočítať na prstoch jednej ruky.

Z extrému do extrému

Táto žena patrí k extrémistkám. Ak miluje, tak naplno, vie však rovnako intenzívne aj nenávidieť. Keďže Mars je bojovná planéta, aj táto žena má v sebe niečo mužského. Ak sa napríklad vo vzťahu do krvi poháda, musí mať posledné slovo. V tomto znamení sa narodilo veľa známych osobnosti, napríklad Hillary Clinton, Julia Roberts či Demi Moore.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hádka #materstvo #BOJ #znamenie škorpión #nenávisť #extrém #súperivosť

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....