Aspoň raz buďte mrcha! A uvidíte, čo sa bude diať

Doteraz ste vždy boli tá dobrá. A vo vzťahu to opäť nevyšlo. Iste, byť mrchou musí mať človek v krvi. Ale...

20.10.2016 17:00
partner, láska, rande, večierok Foto:
Trúfnete si?
debata

Predsa len, neláka vás aspoň raz zahrať si rolu tej zlej, ktorá si s mužom robí, čo sa jej zachce? Ako na to? Naučte sa aspoň niekoľko trikov.

Možno, uvidím

Koľkokrát ste od muža, na ktorého ste vsádzali, počuli slovo „možno“ či „uvidí sa“. Vy ste priam žobronili o ďalšie stretnutie a on bol chladný a nad vecou. Tak to už nie! Používajte rovnaké slovíčka. Ak sa opýta, či sa stretnete, zatvárte sa tajomne a povedzte len: uvidíme, teraz ti neviem sľúbiť nič. A takúto komunikáciu udržujte čo najdlhšie.

Dnes nie

Stáli ste pri dverách a čakali, kedy sa konečne zjaví pri vonkajšej bráne a vy vyletíte ako zmyslov zbavená, hoci mešká dobrú pol hodinu? Koniec! Ak príde s veĺkým plánom, ktorým vás chcel prekvapiť, celkom kľudne odmietnite so slovami: „Dnes nie, už niečo mám.“ Nemusíte vysvetľovať, čo, kedy a s kým. Kým spolu len začínate a určujete si hranice, je to v podstate hra kto z koho. A myslite na to, že mrchy to tak robievajú bežne.

Prepáč, vyletelo mi to z hlavy

Len ho nechajte, aby sa vás nedočkal. A nehovorte, že ste čosi také už neprežili. Celkom zabudol, že máte niekam vyraziť. A keď mu voláte nervózna, kde je, len zahapká: „Prepáč, celkom mi to vyletelo z lavy.“ A kedy ste niečo také povedali vy? Mrchy sú preto také žiadané, lebo neskáču podĺa niekoho iného. Idú výlučne podĺa svojho plánu. A zabúdanie k tomu patrí. Veď on sa ozve, nemajte strach.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #problém #partner #mrcha #body

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...