Cítite bolesť pri polohe odzadu? Robte veci inak a zažite rozkoš!

Milostná pozícia odzadu patrí medzi tie najčastejšie a pri správnom prežívaní aj medzi najrozkošnejšie. Mnoho žien s ňou má však problém.

14.10.2016 17:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Sex odzadu nemá byť bolestivým zážitkom.
debata (1)

Pociťujú bolesť, ktorá neustupuje. Platí, že bolesť je pri sexe vždy zlá a rozhodne sa netreba zmieriť s tým, že v tejto polohe len vydržíte, alebo ju vyškrtnete!

Najhlbší prienik

Muži milujú „dogy style“ nielen preto, že je to pozícia živočíšna, hodí sa na rýchlovku a je prakticky možné spáchať ju aj bez dlhých rečí a vyzliekania. Prináša im najväčší pôžitok, čo sa týka hĺbky vniknutia. Prienik je skutočne až na doraz a práve to je pre mnohé ženy trochu riziková pozícia. Nárazy až ku krčku maternice a na zadnú stenu vagíny často pociťujú ako bolestivé. Lenže o túto polohu nikto nechce prísť. Sľubuje totiž láskanie bradaviek, nežné šepkanie, láskanie rukami prednej časti tela vrátane klitorisu. Bolesť by však všetko pokazila a preto je potrebné pár vecí vylepšiť.

Postavte sa

Bolesť pri hlbokom vniknutí môžete pociťovať aj vtedy, ak partner nemá v nohaviciach nadpriemer. Pri nepríjemných pocitoch pomôže nebyť na štyroch, ale postaviť sa. Žiadne pozitíva láskania od chrbta neoželiete, ale postojačky sa nedostane do vás partner tak hlboko. Pomalým predkláňaním sama nájdete bod, kedy je to príjemné a kedy už stačí. Toto poznanie sa vám v milostnom živote ešte veľa ráz zíde.

Zjemnite tlak

Pri náznaku akéhokoľvek nepohodlia je fajn nedržať sa v pozícii mačky, ale klesnúť na brucho. Prípadne pod brucho môžete umiestniť malý vankúšik. Partner následne objíme vaše telo. Jemne sa k vám pritúli, ale penisom naráža na spodnú stenu vagíny, nie na vrch a zároveň nemôže ísť tak hlboko. To mu kompenzuje intímnejší kontakt s vašim zadočkom, čo mužov intenzívne vzrušuje. Ani jeden z vás teda o potešenie nepríde.

Jazdecká od chrbta

Doktorka Emily Morse radí ženám, ktoré majú bolesti, aby vyskúšali obrátenú jazdeckú pozíciu. Ide o vysadnutie na partnera, ale tvár obrátite k jeho nohám. Tu sa stretajú výhody jazdeckej aj „doggy“ pozície a ste do vy, kto určuje rytmus, sklon aj hĺbku, ktorá je pre vás prijateľná. Partner určite nebude proti. Aj pre mužov je táto poloha erotickou. Majú k dispozícii elegantný pohľad na váš zadok a na celý priebeh milovania. No a muži sa veľmi radi pozerajú na priamu akciu. Vďaka vašej iniciatíve bolesť nehrozí a partner si tiež príde na svoje. Kto raz túto polohu skúsi, zaradí ju s istotou do repertoáru obľúbenej sexuálnej „rutiny.“

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #problém #intimity #milovanie #rozkoš #sexuálna poloha

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...