Vášmu vzťahu sa nedarí! Chyby, ktoré povedia veľa

Priznajte konenčne farbu! Váš vzťah nejde podľa vašich predstáv.

07.10.2016 07:00
rozchod, kríza, láska Foto:
Už sa blíži koniec vzťahu?
debata

Dávate mu stále dookola druhú šancu?

Ľudia robia chyby a tie sú prirodzenou súčasťou života. Ak však váš partner stále dookola žiada o odpustenie, lebo niečo „pokazil“ a vy ste okamžite pripravená dať mu ďalšiu šancu, niečo vo vašom vzťahu nesedí. Nie všetko ide napraviť, nie vždy človeku dokážete okamžite odpustiť. Ak sa to stalo va vašom vzťahu celkom bežnou situáciou, nebude sa vyvíjať tak, ako by ste si želali. Ocitnete sa v začarovanom kruhu hádok a odpúšťania.

Jeho správanie a jeho vyjadrenia „nesedia“

Hovorí „A“ a robí „B“. Takto by to malo byť, vie to on aj vy. Ale nikdy to tak nie je. Vždy sa nájde výhovorka, pre ktorú veci nefungujú. Pasuje sa za smoliara či nešťastníka, ktorému jednoducho život nechychádza. Ale pre vás musí byť takáto situácia celkom únavná. Nie ste predsa jeho mama, aby ste ho kontrolovali či usmerňovali. Ak čosi povie, mal by to aj dodržať. A nie sa stále so psími očami ospravedlňovať.

Stále máte potrebu ho meniť

A to je znak toho, že ste si našli chlapa, ktorý absolútne nespĺňa vaše kritériá. Dúfate, že ho zmeníte vy, že ho zmení čas… Každý deň sa pristihnete pri tom, ako sa cez prsty pozeráte na to, čo robí, ako sa správa. Snažíte sa ho naviesť inam, na cestu, ktorá sa páči vám. Jemu ale nie. A konflikty sú na dennom poriadku. On je iný, než akého by ste ho chceli mať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #omyl #partner #hádky

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...