Od partnera dostávate hrozné darčeky?

Náušnice ako pre babičku, šaty ako pre tanečnicu pri tyči, lístky na koncert speváka, o ktorom ste v živote nepočuli...

05.10.2016 13:00
Každý z nás sa s tým už asi raz stretol -... Foto:
Tak tento darček nie je to, po čom vám srdce piští...
debata

Nie, váš drahý sa, čo sa darčekov týka, nemá čím chváliť. Ale čo s tým? Ako mu povedať, že nie sú celkom podĺa vášho gusta, tak, aby sa neurazil?

Ak sa partner pri výbere darčeka „sekol“ výnimočne, nemusíte z toho robiť tragédiu. Náušnice si pár razy dajte, ukážte sa mu v nich a potom – šup s nimi na dno šperkovnice. To isté môžete urobiť aj s neforemným svetrom či nenositeľnými lodičkami. Raz a dosť.

Horšie je to v prípade, keď ide o naozaj drahšie darčeky a ich výskyt vo vašej domácnosti sa začína kopiť. Tu je návod:

Všetky nepoužiteĺné darčeky sústreďte na jedno miesto alebo si ich dajte na seba. Počkajte na partnera a takto vtipne mu ukážte, že jeho výber s vaším vkusom nekorešponduje. Ak to urobíte veselo, uraziť by sa nemal. Ak na vlastné oči uvidí, ako vo veciach od neho vyzeráte, uzná, že s výberom darčekov potrebuje pomoc.

Ako ho správne naviesť? Večer, keď sedíte spolu na pohovke, mu v ženskom magazíne ukážte veci, ktoré by sa vám mohli pod vianočným stromčekom páčiť. Ak kúpi presne to isté, buďte spkojná. Radšej žiadne experimenty!

Alebo mu ukážte konktrétnu vec, po ktorej vám piští srdce priamo v obchode. Ak ste na nákupoch v obchodnom centre, nie je to žiaden problém. Ak nie, celkom dobre funguje aj internet. Stačí pár klikov a vy môžete mať konečne darček, ktorý stojí za to.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #partner #vtip #darčeky #nepodarok

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...