Ženské triky, ktoré spravia každý večer vášnivým!

Stávka na istotu, stopercentný zásah, dokonalý úspech. Stačí pár jednoduchých techník, vďaka ktorým dokáže šikovná žena aj mrazivú atmosféru premeniť na horúci večer plný vášne.

01.10.2016 14:10
sex, vzťah, intimity Foto:
Úsmev, bielizeň či vôňa často naštartujú aj muža bez chuti.
debata

Nežné túlenie

Zabudnite na to, či hrá videohry, pozerá futbal, číta, nech robí čokoľvek, partner vždy uvíta, ak za ním príde partnerka s nežným dotykom. Jemne sa priplichtite, vyčarte úsmev, často pomôže aj bielizeň, sexi oblečenie a vôňa. Túžobné objatie, výmena energie, naservírovanie vašich predností do jeho zorného poľa a pomaly sa začnú zbiehať slinky aj tomu, kto sa tváril, že je bez chute.

Masáž semenníkov

Skutočne čarovný spôsob, ako si pripraviť partnera na radovánky. Žiadne náhlenia a tlačenie na pílu. Pokojne vezmite do ruky partnerov miešok a začnite vyšetrením jeho zdravia. Potom prejdite k telu penisu a vôbec sa nezdráhajte zájsť do tejto oblasti jazykom. Vôbec nemusí ísť o orálny sex. Dobre padne skôr intímna masáž. Každého muža poteší a verte či nie, mnohých tak naštartuje, že dokážu po nej súložiť celé hodiny.

Večerná hygiena

Patríte k dvojiciam, ktoré sa z kúpeľne zvyknú navzájom vypoklonkovať, alebo zdieľate aj takéto chvíle spoločne? Mnoho párov si potrpí na samotu, ale tie najvášnivejšie si vždy doprajú sprchu spoločnú. Niekedy stačí aj zaklopať partnerovi na dvere, umyť mu jemne chrbát a prejsť aj na prsné bradavky. Nežný dotyk, vaše nechty a jeho pokožka sú zárukou erekcie na počkanie. Dvere na kúpeľni si partneri plní vášne pred sebou nezamykajú.

Ukážte mu, čo je vo vás

Ide skôr o modelové správanie, ako konkrétny návod. Základný kameň úspechu stojí na predpoklade, že partnerovi prídete ukázať, povedať a predviesť, že dnes večer ste to vy, kto je pri chuti. Môžete mu priniesť putá, navliecť si korzet, dať pančuchy, podať mu sexuálne hračky, alebo len prečítať z knihy, čo chcete, aby vám urobil. Bez hanby, predsudkov a okolkov. Veď ste svoji a na muža to extrémne silno zapôsobí.

Experimentujte

Uvedené techniky určite neminú svoj cieľ, no hrozí, že môžu zovšednieť. Preto najsilnejšie ženské „vábičky“ nepoužívajte pri každej príležitosti. Zároveň sa k nim snažte vždy primiešať niečo z vlastnej kreativity. Vtedy zabodujete nielen u novej lásky, ale aj u partnera, ktorý s vami už možno desať rokov zdieľa jednu posteľ.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #milovanie #vášeň #neha #sexuálne techniky #intímna masáž

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...