Muži: Dôvody, pre ktoré strácame záujem o partnerky!

Zrazu si uvedomíte, že deň je bez objatia, bez vášnivého bozku a sexu máte menej ako ste si kedy vedeli pripustiť.

25.09.2016 08:00
sex, vzťah, problém Foto:
Záujem zo strany muža sa stráca, ak už pozná na žene všetky pozitíva aj nedokonalosti.
debata

Za tým všetkým stojí jediný dôvod. Partner stratil záujem. Kde sú však korene stavu, že sa tí najbližší začnú správať k sebe ako cudzí?

Nezáujem plodí nezáujem

Muži dlhodobo hodnotia, že ženy majú príliš malý záujem o ich svet. Prvé mesiace a roky všetko tak trochu vynahradí zápal lásky, no keď sublimuje do bežného života, muži pociťujú mizivý záujem žien o ich pocity, sny, túžby, vášne. Prečo by teda mali byť romantickí, nežní, pozorní, keď partnerka s nimi nedokáže pozerať Ligu majstrov a bez otrávenej tváre pohovoriť o prestupových šachoch? Stačí si niekedy vychádzať so záujmom viac v ústrety a všetko sa vráti do správnych koľají.

Opozeranie

Nová žena je pre muža zaujímavým objektom telesným aj duševným. Pozor, záujem sa stráca, ak už poznajú na žene všetky telesné pozitíva aj nedokonalosti. Opadne záujem vidieť rovnaké, vyzliekať rovnakými pohybmi, počúvať stále ten istý tón rečí. Správna zmena, líčenie, nadšenie pomôžu. A ani erotickú bielizeň nevymysleli samoúčelne. Efektívne ruší opozeranie.

Povesť toho zlého

Všetko vyzerá fajn, deň sa vydaril a zrazu sa z maličkosti strhne hádka ako svet. Ženy sú odborníčky na nafukovanie vecí. Najmä tých, ktoré sú pre chlapa skutočne na okraji záujmu. Ak sa hneváte neustále na to, čo u chlapa vždy bude rovnaké, iba si tým vytvárate priestor, aby sa nezáujem o vašu prítomnosť z jeho strany prehlboval. Ak spoločné chvíle využívate, aby ste si presadzovali svoje, skúšali chlapa meniť, alebo nebodaj mu vyhadzovali na oči, že nie je pán dokonalý, muž to pociťuje ako dôvod, aby sa vám otočil chrbtom.

Odležaný sex

Ak to škrípe v posteli, je potrebné zmeniť prístup na strane muža aj ženy. Často je však na vine odležaný sex. Ten rozhodne pre mužov nie je tak chutný, ako odležaný stejk. Ak sa partner snaží, chce inovovať spôsoby a obohacovať milostné noci, pričom maximálne spravíte to čo vždy, odležíte si pár čísel a tvárite sa bez vášne, zápalu a aktivity, nečakajte, že to vôbec niekoho môže baviť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #problém #strata záujmu

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...