Jogové pozície, ktoré z vás spravia lepšiu milenku

Cvičenie jogy má pozitívny vplyv na telo aj psychiku. Je od nej už len krôčik k tantre a preto vie prinavrátiť aj stratené sexuálne nadšenie.

24.09.2016 14:00
joga, cvičenie, relax Foto:
Napohľad zložité jogové pozície, ktorých efekt treba vyskúšať.
debata

Osvojte si pozície, ktorých cvičenie z vás stvoria milenku, o ktorej sníva každý a aj vám spravia dobre.

Mačací chrbát

Nič zložité na zvládnutie a dokonca túto pozíciu môžete používať na zvádzanie v rámci milostných hier. Základom je dať sa na štyri. Mať kolená pod bedrami a ruky pod ramenami. Je dôležité dbať práve na správny postoj. Pri nádychu sa prehnete, pri výdychu vyhrbíte. Začínate vždy od driekovej časti. Prečo je to dobré? Týmto cvikom rozpohybujete svaly aj krvný obeh v okolí panvy. Ľahšie preto dosiahnete orgazmus a v posteli bude pre vás každý moment krajší. Okrem toho, vďaka pevnejším vaginálnym svalom bude sex aj pre partnera ako z ríše divov.

Pozícia holuba

Má niekoľko verzií, ale vždy spoľahlivé účinky. Sadnete si do tureckého sedu, jednu nohu necháte pokrčenú a druhú vystriete za seba. Opriete ju na priehlavok a buď držíte chrbát vzpriamený, alebo si ľahnete smerom dopredu. Je to pozícia, ktorá z psychického hľadiska efektívne rozpúšťa napätie a vynikajúco prekrvuje oblasť panvy. Ak túto pozícii budete cvičiť s partnerom, veľmi efektívne prehĺbi vzájomnú sexuálnu energiu. Ak neveríte, iba vyskúšajte. Benefitom je významne pevnejší zadok.

Pozícia orla

Jednu nohu mierne pokrčíte a tú druhú oviniete spredu okolo nej. Ruky prepletiete rovnakým postupom a dlahe máte pred tvárou. Pozícia je údajne tak silná, že je súčasťou cvičení kamasutry. Extrémne silno pri nej vťahujete zvierače a mnoho žien pociťuje pri tejto pozícii brnenie v oblasti klitorisu. Snažte sa pozíciu predýchať a uvidíte, že za pár minút budete mať nielen uvoľnenejšie telo a myseľ, ale neskutočnú chuť, aby ste pokračovali v príjemných pocitoch vyvolaných niže pása. Tentoraz však nie sama, ale zavoláte si partnera. S pomocou tejto pozície orla už mnoho žien, ktoré sexuálne ochladli, znovu zahoreli vášňou.

Mostík

Známa pozícia, ktorú netreba príliš predstavovať. Zvládnete ju bez dlhšej prípravy a zadok hore udržíte práve vďaka svalom, ktoré precvičia aj Kegelove cviky a vy vďaka nim budete nielen lepšou, ale aj sexuchtivejšou milenkou. Čím efektívnejšie totiž svaly lona a vagíny budete využívať, o to väčšie potešenie zo samotného milovania budete prežívať.

Strecha

Patrí k základným jogovým pozícia. Nohy a ruky pevne opreté do podložky, pohľad na prsty na nohách a zadok hore. Prekrví slabiny, ponaťahuje zadok a šľachy na nohách. Poloha účinkuje nielen na telesné povzbudenie, ale aj ako afrodiziakum. Skúste sa do nej postaviť, vystrieť chrbát a minimálne desať ráz sa pomaly, hlboko nadýchnuť a vydýchnuť. Zo strechy často vedie cesta rovno do postele.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #cvičenie #jóga #libido #vášeň #orgazmus #tantra #milostné hry

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...