Telo na telo ako dve klzké sardinky. Nuru masáž!

Radi by ste vyskúšali v posteli niečo nové? Odporúčame erotickú nuru masáž z Japonska, ktorá vedie k orgazmu.

28.09.2016 11:00
Masáž prostaty – sexuálne cunami Foto:
Novinky v posteli oživujú vzťah.
debata

Čo je nuru masáž?

Pochádza z Japonska a je zameraná na celé telo. Pôvodne túto techniku praktizovali školené gejše, ktoré dopriali Japoncom po namáhavom pracovnom dni trochu relaxácie. Slovo „nuru“ v japončine znamená veľmi hladký, klzký. Názov je program. Zmyslom erotickej masáže celého tela je totiž obtierať sa telom o telo, ako dve sardinky.

Fantastické mazivo

Na to, aby boli telá naozaj klzké, nie je potrebný masážny olej, ale špeciálny nuru gél. Získava sa z morských rias a je fantastickým mazivom. Je extrémne klzký, ale po čase nie je lepkavý a navyše, ľahko sa zmýva. Pozitívne na ňom tiež je, že nie je farebný, je bez zápachu a chuti a neobsahuje žiadne umelé prísady. Stručne zhrnuté, bezpečný vo všetkých ohľadoch. Keď sa partneri týmto gélom natierajú, ich telá sú príťažlivejšie a všetky zábrany sa hravo prekonávajú.

Príprava na masáž

Myslite na to, plachta bude po aplikácii gélom okamžite (nepríjemne) vlhká, preto je lepšie použiť nejakú staršiu, na ktorej sa budete môcť pokojne túliť. Pogumovaná látka možno neznie príliš sexi, ale v kombinácii s nuru gélom prinesie presne to, čo potrebujeme.

Ako na to?

Masírujte svojho partnera krúživými pohybmi s pomocou nuru-gélu, potom ním pokvapkajte svoju hornú časť tela. On leží na chrbte a vy mu masírujete prsia svojou hornou časťou tela. Posúvajte sa nižšie k erotogénnym miestam, stále hlbšie – používate pri tom jemný tlak. Prechádzate sa takto po tele zhora nadol a odznova. Zopakujte to niekoľkokrát. Ľahnite si na partnera a krúťte sa na ňom. On vás počas tejto masáže smie masírovať rukami. Pre veľkých fanúšikov nuru masáže existujú aj špeciálne nuru stoličky.

Načo myslieť

V prvom rade na to, aby sme čo najintenzívnejšie cítili partnerovo telo. Klzké dotyky intímnych zón, bez toho, aby do tela vnikol partnerov penis – sa rýchlo postarajú o silný orgazmus. Sex pri nuru masáži nie je povinný, ale celkom iste k nemu príde.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #orgazmus #relax #plachta #vzrušenie #Gejša #gél #nuru masáž #guma

+ Ak potrebujete odbornú pomoc, obráťte sa na odborníka.
Plňte si svoje sny nech to stojí čo to stojí, peniaze...

+ Nezabúdajte na vitamíny, začnite jesť viac ovocia, zachutilo vám.
Nie je všetko len o peniazoch, hľadajte...