Tieto hádky znamenajú blížiaci sa koniec vzťahu

Čoraz častejšie sa púšťate do stále sa opakujúcich hádok, ktoré nevedú nikam? Ak sú na pretrase témy, ktoré sa cyklia, váš vzťah je v ohrození. Poznáte to aj vy?

24.09.2016 11:00
manželia, manželstvo, partneri, pár, hádka,... Foto:
Hádky sú u vás na dennom poriadku?
debata

Žijeme ako spolubývajúci

Čoraz menej sexu a čoraz viac dohadov o tom, ako má fungovať vaša domácnosť. Komunikujete ako spolubývajúci, ktorí obývajú spoločný priestor, ale navzájom k sebe neprechovávbajú žiadne horúce city. Aspoň vy to tak vidíte a vadí vám to. Snažíte sa to zmeniť, ale ste na to sama…

To urobíš vždy – to ty nikdy neurobíš

Vaše problémy zovšeobecňujete a útočíte na seba zbraňami, s ktorými sa nedá bojovať. Stále „vyťahujete“ staré problémy, nezahojené rany. Už sa nesnažíte hľadať na partnerovi to dobré, naopak, zameriavate sa na výlučne negatívne okamihy vášho spolunažívania. Útoky sú čaraz osobnejšie, bolia a je ich čoraz viac.

Všetko leží na mojich pleciach

Jeden z vás má pocit, že o záchranu vzťahu sa pokúša iba on a tomu druhému sa do ničoho takého nechce. Nerovnováha, ktorá panuje, dráždi a priam si pýta hádky a konflikty. Takýto vzťah je zrejme tesne pred zánikom, pretože dlhodobo na pleciach jedného vzťah ležať nemôže.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #problém #koniec #hádka #partner

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...