Ste nesmelá v posteli? Dá sa to zmeniť!

Povzbuďte vlastné sebavedomie, nechajte sa unášať emóciami a vypnite hlavu.

21.09.2016 17:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Odhoďte zábrany.
debata

Buďte sama sebou, neporovnávajte sa s nikým. Zaťažiť si v posteli hlavu myšlienkami, či ste lepšia ako jeho ex, či ste štíhlejšia alebo viac sexi… To všetko vás len oberá o energiu, ktorú by ste si mali nechať na čosi lepšie. Ak je s vami v posteli, tak sa mu páčite a túži po vás. Myslite len na to.

Rozprávajte sa s partnerom o sexe. Ani neviete, ako veľmi to mužov dokáže rozpáliť. Zároveň týmto spôsobom odbúrade vlastné zábrany, partner vám v tejto stránke môže výrazne pomôcť. Ak sa obaja naladíte na rovnakú, erotickú nôtu, v posteli to nebude také ostýchavé.

Dodať sebavedomie vám môže aj sexi spodná bielizeň. Vyberte takú, ktorá vám naozaj „sedí“ a cítite sa v nej ako zvodkyňa. Ak ho ohúrite hneď na začiatku vašej noci vášne, máte výrazné body k dobru. Takže, čím zvodnejšie, tým lepšie. Navyše, ak siahnete po nápadnej červenej, vyrazíte mu dych okamžite.

Vychutnajte si lichôtky. Ak vám partner povie čosi ako „si taká sexi“, nemávnite nad tým rukou, naopak, usmejte sa a predveďte mu nejakú zvodnú pózu. Takouto hrou v sebe odbúrate hanblivosť, pred sexom sa uvoľníte a naladíte sa na to, čo vás čaká.

Oddajte sa vášni. Vychutnajte si ju so všetkým, čo k nej patrí. Zavrite oči a nechajte emócie plynúť. Nekontrolujte ich, ani partnera, ani prostredie. Pri sexe sa nerozmýšľa, ale vychutnáva.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vášeň #hanblivosť #túžba #spálňa

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...