Štyri triky na rýchle udobrenie partnera. Zídu sa každej!

Nikto nie je dokonalý a pár trikov, ako uhladiť rozhárané vzťahy, sú potrebnou výzbrojou každej inteligentnej ženy.

17.09.2016 17:00
príbeh letnej lásky - dvojica - romantika -... Foto:
Ospravedlňte sa a priznajte, že ste nemali pravdu.
debata

Aj v prípade, že pravda nie je na vašej strane, môžete zo sporu vykorčuľovať ako dáma!

Povedzte prepáč

Hádali ste sa do krvi a prišli na to, že ste trvali na omyle? Nič sa nedeje. Inteligentný chlap pochopí, že nie ste dokonalá. Koniec – koncov vedel to vždy a napriek tomu vás ľúbi. Otvorene priznajte, že ste nemali pravdu a slovo prepáč neudobruje len deti, ale aj dospelých. Tragédiou je, že ho vie povedať len málokto, hoci by sa s ním zišlo operovať častejšie. Nikomu ešte nespadla korunka z hlavy a ospravedlnenie je pre partnera znak, že vám nejde o presadzovanie mocenského vplyvu, ale o súhru, lásku a porozumenie. To vie veľmi rýchlo zarovnať akékoľvek roztržky.

Udobrovací rituál

Niekedy slovo nestačí a to je chvíľa, keď indiáni začali fajčiť fajku mieru. V modernom preklade to znamená, spravte si s partnerom pekné chvíle vo vašej réžii. Kúpte obľúbené víno, potešte ho príjemným prekvapením, objímte a dajte najavo, že si vážite, že vám určite nechcel zle. Pre muža je extrémne dôležité vedieť, že jeho rady, slová a odporúčania si beriete k srdcu. Najmä ak má pravdu. Takýto rituál posilní vzťah omnoho viac, ako by ste iba povedali s namrzeným výrazom, že mal pravdu.

Sex

Spoľahlivý, vynikajúci a efektívny. Nemusíte dvakrát priznávať, že partner mal pravdu. Platí, že čím dáte nohy ďalej od seba, tým to bude pre muža úprimnejšia snaha zahladiť rivalitu. Výhodou je, že sa vonkoncom nebude venovať tomu, či mal pravdu, ani pitvať dookola váš omyl. Jednoducho si s vami dobre zasúloží a tým je nedorozumenie raz a navždy pochované. Z praxe možno dokonca povedať, že sa k nezhode, po ktorej nasledovalo pár čísel, už partner jednoducho nebude vracať.

Usmejte sa

Gestá a činy sú omnoho silnejšie ako slová. Je v podstate jedno, či ste mali pravdu vy, alebo opačné pohlavie. Ak chcete zakončiť rozbroje, usmejte sa. Je to ako zamávať bielou vlajkou, ale zároveň ohlásiť víťazstvo. Je to signál z vašej strany, že je po boji. Nech už sa deje čokoľvek, pre vás partner ostane tým, koho milujete. Úsmev v momente, keď už nechcete pokračovať v tichej domácnosti, nehovorí o víťazoch a porazených, ale o dvojici, pre ktorú nie je dôležité, kto vedie, ale to, že vedia spolu zladiť krok.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #ospravedlnenie #gestá #hádka vo vzťahu #udobrovanie sa

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....