Vyrazte von s kamarátkami! Ani neviete, aké je to zdravé

Už sa neviete dočkať, kedy spolu vyrazíte do baru! Večerné posedenie s dievčatami má skvelé účinky. Viete aké?

20.09.2016 11:00
alkohol, žena, kamarátky, párty Foto:
Na žúre s kamarátkami ožijete.
debata

Po nekonečných povinnostiach a úlohách, ktoré sa na vás valia zo všetkých strán, konečne „vypnete“. Medzi kamarátkami nie je žiaden tlak, žiadne „bolo by treba“ či „musíš“. Termíny a zákazy sa razom stratia. Ste len vy, uvoľnená a v kruhu ľudí, pred ktorými ste roky sama sebou.

V dnešnej dobe sociálnych sietí sa smútok akosi „nenosí“. Všetci sú navonok šťastní a ich životy usmiate. Ale ako dobre vám padne „vyplakať“ sa z krízy v kruhu vašich priateliek. Slzy sa vám z tváre lejú potokom a viete, že sa za ne nemusíte hanbiť. Tu nie. A o pár minút vám bude lepšie, pretože ste v kruhu tých, ktoré vás povzbudia.

Poriadne sa zasmejete. A čo, ak je terčom vášho smiechu prehnane snaživá kolegyňa, ktorú naozaj „nemusíte“. Kamarátky sú na to,a by vás vypočuli a aby sa s vami bavili. Ak ste „veselá kopa“ máte o program na spoločný večer v bare plno tém, ktoré vás zaručene rozosmejú. Z každého kúta vášho života – veselé veci sa predsa dejú.

Aj vy sa pristihnete pri myšlienke, že roky ste netančili? Po pár pohárikoch vína a s podobne naladenými kamarátkami sa oddať tancu môžete celkom bez zábran. A čo, že okolo vás sa vlnia iba stredoškoláci? Vy ste tu samé pre seba, je vám dobre a tak veľmi túžite po diskotéke. Tak dotoho!

Zaplaví vás pocit šťastia. A skutočne! Máte po boku zopár ľudí, s ktorými je vám skvele. Nie všetci majú také šťastie ako vy. A v niektrocýh špecifických chvíľach si to veĺmi dobre uvedomujete. Práve keď popíjate poslednú rundu v bare so svojimi skvelými „dievčatami“ tesne pred záverečnou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #víno #oddych #kamarátky #relax #žúr #posedenie

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...