Milujete ho? Takto si počas sexu overíte, či je zdravý!

Štatistiky hovoria, že najviac rakoviny semenníkov u mužov odhalia ženy pri milostných hrách. Teda tie šikovné.

13.09.2016 13:00
sex, vzťah, intmity Foto:
Pri milostných hrách dokážete včas odhaliť vznikajúce ochorenie.
debata (1)

Muži sú k zdraviu trochu lajdáci a preto ak ho ľúbite, spojíte sex aj s dohľadom nad jeho zdravím.

Vyšetrenie semenníkov

Najlepšie je vyšetrovať prstami, ale skúsiť to môžete aj jazykom. Pozor, nie pred ejakuláciou, keď sú semenníky stiahnuté smerom hore. Ideálny je čas pri intímnej masáži, alebo pri hrách vo vani. Je možné spraviť rýchle vyšetrenie aj pri bežnej forme orálneho sexu. Stačí jemne prejsť palcom a ukazovákom po okraji každého semenníka. Mal by byť hladný a hlavne bez akýchkoľvek hrčiek a tvrdých útvarov. Ak nič nezvyčajné nenahmatáte, môžete partnerovi bez starostí o jeho zdravie dopriať vyvrcholenie.

Vonkajšia prostata

Je to miesto medzi semenníkmi a konečníkom, takzvaná hrádza. Túto oblasť prehmatáte klasicky rukou a jemne. Ak je všetko v poriadku, na hmat bude miesto súmerné, nič nebude tvrdé a ako bonus, partner sa poteší hladkaniu, pretože mu spôsobuje príjemné pocity. Pozor, ak sa zháči, pocíti bolesť, alebo si všimnete neprimeranú reakciu, môže ísť o zápaly, alebo prostatitídu. Toto ochorenie postihuje aj mladších mužov a šikovná partnerka vie odhaliť jeho príznaky v začínajúcom štádiu, kým sa dostane do chronického stavu.

Masáž prostaty

Vyšetrenie prostaty cez konečník sa síce u lekára robí mužom až vo vyššom veku, ale pokojne si môžete prstom „posvietiť“ aj na mladšieho. V rámci masáže prostaty, ktorá je pre každého muža veľmi žiadanou sexuálnou praktikou. Nahmatanie nebude problémom. Ak si nebudete istá, môžete sa orientovať podľa náznakov vášho chlapa. Na správnom mieste uvidíte, ako ho to sexuálne nabudí. Nepotrebujete ani diplom z medicíny, aby ste si všimli prípadné zmeny v podobe zväčšenia, či neobvyklých výrastkov. Budete ho mať jednoducho v ruke.

Prsia

Rakovina prsníka nie je len ženská záležitosť. Aj muži už s touto diagnózou prichádzajú k lekárovi a ako obvykle neskoro. Premasírujte partnerovi prsia, či sa v nich neskrýva hrčka a rovnako si overte aj reakciu bradaviek. Pokojne jazykom. Ak mu to robí príjemne, je zdravý ako buk. Pri bolesti treba spozornieť. Nie je želaným pocitom.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #rakovina #prostata #vyšetrenie #semenníky #sexuálne techniky

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...