Neverný partner? Nepotrebujete detektíva, odhalí ho matrac

Technológie idú dopredu! A neverníci sa musia mať na pozore!

12.09.2016 09:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Máte podozrenie na neveru?
debata (2)

Matrac Smarttress, ktorý skonštruovala jedna španielska firma, má zvlášť zdokonalený technologický systém, ktorý odhalí každú podozrivú činnosť. Tak sa v reálnom čase môžete dozvedieť, či vás manžel alebo manželka podvádza vo vašej posteli, píše francúzsky týždenník L'Express.

Špionáž týkajúca sa milostných vzťahov dosiahla nové obzory. Špionážna technika a lokalizačné aplikácie už umožňujú v reálnom čase zistiť, čo robí naša polovička vo svojom voľnom čase alebo sa ľahko pozrieť do jej počítača. Odteraz sa môžete tiež presvedčiť, či nie ste podvádzaná vo vlastnej spálni. Matrac Smarttress odhaľuje akúkoľvek podozrivú aktivitu vo vašej posteli.

Vďaka 24 snímačom zabudovaným do matraca a zdokonalenému ultrazvukovému systému identifikujú tieto matrace akýkoľvek pohyb. Zistia rýchlosť, intenzitu a počet pohybov za minútu. Všetko registrujú a analyzujú. Ak systém Smarttress považuje aktivitu za podozrivú, pošle vám textovú správu, aby ste boli okamžite varovaná.

Systém ide ešte ďalej: aplikácia vám umožňuje tiež dozvedieť sa s presnosťou, ktorá zóna vašej postele je práve využívaná a to vďaka trojrozmerné mape.

Firma sa vo svojej reklame na YouTube, kde oznamovala štart predaja matracov Smarttress, snažila ospravedlňovať. Zdôraznila, že počet mimomanželských vzťahov neustále narastá, najmä vďaka stále väčšiemu počtu internetových zoznamiek. Matrac s novou technológiou má jednoducho upokojiť tých, ktorí majú strach z prípadných záletov svojich partnerov.

"Po analýze posledných výskumov týkajúcich sa nevery v Španielsku a po zvážení toho, že 94 percent Španielov dáva prednosť milovaniu doma vo vlastnej posteli, sme chceli ponúknuť mužom a ženám istý pokoj, a to nielen v noci, ale predovšetkým vo dne, kedy musia ísť do práce, "vysvetľuje hovorkyňa firmy José António Muina. Pokoj na duši ale nie je zadarmo: matrac Smarttress stojí takmer 2000 eur.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Španielsko #nevera #matrac

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...