Skryté náznaky prezrádzajúce, že vás partner raz podvedie!

Nemusí to byť teraz, ani o rok, možno o tom dokonca sám netuší. Odprisahá vám vernosť, no napriek tomu sú isté archetypy správania, ktoré skôr či neskôr nutkajú muža, aby si obohatil partnerský stereotyp o inú ženu.

11.09.2016 08:00
sexy muž, vzťah, posteľ Foto:
Muži dbajúci na svoju vizáž to obvykle nerobia len preto, aby sa mohli obdivovať v zrkadle.
debata

Milovník výziev

Nikdy nie je spokojný. Neustále má potrebu posúvať sa k novej výzve. Dokončený projekt je pre neho hnacím motorom, aby sa pustil do niečoho ďalšieho. Takýto typ muža to síce ďaleko dotiahne, je plný energie a života, ale potrebuje vo vzťahu nové impulzy, zaujímavé úlohy, rébusy a novinky. Môže mu ich poskytnúť aj stála partnerka, ale pozor. Ak je rovnakou, rutinnou a pre milovníka výziev nudnou, je otázka času, kedy sa mu zacnie za novou príležitosťou na niečo vzrušujúce.

Zbožňovateľ žien

Je ťažké ho skrotiť. Ak máte po boku muža, ktorý miluje pohľad na nahé ženské telo, nenechá si ujsť žiadne otočenie krkom po peknej ritke a najkrajšie umenie je pre neho nahota, bude to ťažké. Očividne má sklony k tomu, aby svoje životné pôžitky jednoducho v budúcnosti ochutnal, nielen sa pozeral.

Hedonista so všetkým, čo k tomu patrí

Miluje víno, zábavu, príchute života a ak by ste mu mali vybrať životného patróna, bol by to Bakchus, boh vína? Je viac ako pravdepodobné, že môže byť milujúci partner, manžel, dokonca aj otec. No ak príde príležitosť zamlsať si a potešiť zmysly, nemusí ostať vždy iba pri jedle a pití. Aj pekné ženy sú pre takýto typ muža lákavými výzvami.

Samotár

Tichá voda brehy myje, alebo prvý pohľad často klame. Nie sú to porekadlá do vetra. Práve samotári bývajú najviac naviazaní na partnerku, ale rovnako vedia veľmi rýchlo podľahnúť pokušeniu. Tým, že nemajú množstvo sociálnych kontaktov, veľa zážitkov a kamarátov, sú omnoho náchylnejší vytvárať si putá, ktoré môžu prerásť aj do sféry erotiky.

Playboy

Mužská krása nemusí okamžite znamenať, že máte doma sukničkára a využije každú možnosť, kde sa mu ponúknu roztvorené nohy. No muži, ktorí dbajú na svoju vizáž to obvykle nerobia len preto, aby sa mohli na seba pozerať v zrkadle. Sú radi príťažlivými a ak náhodou vo vzťahu opadne horúcosť lásky, vášne a obdivu, vedia podľahnúť žene, ktorá ich opäť vráti do sedla svojim zbožňovaním. Atraktívny vonkajší zjav im, samozrejme, dovoľuje si vyberať. Ak pociťujú od strany partnerky to, čo potrebujú, vedia si vážiť city a hĺbku vzťahu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #rozchod #rozvod #nevera #Playboy #vernosť #hedonista

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...