Čo sa deje v mužskej hlave počas sexu?

Sex s viacerými ženami alebo pozorovanie partnerky, keď sa uspokojuje sama?

14.09.2016 13:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Na čo práve myslí váš partner?
debata

Nielen ženy nedokážu pri sexe „vypnúť“ hlavu. Niektoré myslia na to, ako vyzerajú. Iné snívajú o celkom inom partnerovi, než s ktorým sa práve oddávajú vášni. A ďalšie vymýšľajú, ako sa z nudnej polohy prepracovať k niečomu vzrušujúcejšiemu.

Aj muži počas sexu premýšľajú či aspoň snívajú. O čom?

Mať tak v posteli ešte jednu, to by bolo sexi! Iste, nielen muži, aj ženy si predstavujú sex s viacerými milencami naraz. Tak prečo si takúto túžbu niekedy nesplniť. Pre muža je sex s viacerými ženami túžbou, ktorú mu z hlavy len tak čosi nevymaže.

Máte doma sexuálne hračky? Nie? To je chyba! Ďalším mužským snom je pozorovať partnerku počas jej sexuálnych zábaviek s vibrátorom. Od začiatku až do vyvrcholenia. A môcť sa vo vhodnej chvíli do tohto sexi procesu zapojiť.

Nech je vášnivá! Ako v erotickom filme či v porne! Vzdychanie či dokonca krik – áno, takto by si chceli užiť noc s milenkou, ktorá pri nich odpadáva od rozkoše.

Tá blond kolegyňa, to je kus… Áno, aj o iných ženách môžu snívať počas milovania s vami. Najmä, ak ste v posteli, povedzme, menej vášnivá. Muži sa „prepnú“ a predstavia si sexi kolegyňu z vedĺajšej kancelárie či čašníčku z ich obľúbeného baru.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vášeň #posteľ #myšlienky

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...