Sex s kamarátom? Chcete všetko pokaziť?

Poznáte sa, máte sa radi, tak prečo si neužiť v posteli?

16.09.2016 07:00
sex, vzťah, problém Foto:
Sex s kamarátom... A čo po ňom?
debata

Kvôli niekoľkým nociam vášne ešte nemusíte spojiť svoje životy navždy. Ani jeden z dvojice nemá exkluzívne právo na toho druhého a keď dostanete chuť zamieriť radšej s kolegom do kina, než s kamarátom do postele, nikto vám to vyčítať nemôže. Ak ste obaja na tento model fungovania kamarátskeho sexu pripravení, je to v poriadku. Ale v reálnom živote to také jednoduché nie je.

Ak sa ocitnete v takomto vzťahu, už sa bránite kamarátsky rozprávať o problémoch či citoch tak uvoľnene, ako kedysi. Niečo vám bráni, veď ste sa dohodli, že všetko bude voľné a nezáväzné. Ale ako to skombinovať s vašimi posedeniami, ktoré sa razom stali menej častými?

Brzdia vás prirodzené zábrany, ktoré sa jednoducho objavia. Ruka v ruke s nimi idú otázky, na ktoré sa pýtajú odpovede. Vaše predsavzatia totiž nie celkom fungujú. Pri niekom, s kým sa dobre poznáte roky, zrazu dôjde k veľkej zmene. S kým iným by ste mali o tom hovoriť, ak nie s ním? Váš kamarát a milenec v jednom môže zostať po takejto noci takisto zmätený. Možno sa jeden druhému začnete podvedome vyhýbať, aby ste obaja po svojom spracovali pocity, ktoré vás zrazu zasiahli. Nerozprávať sa o nich by však bolo veľkou chybou, nech už to s vaším sexuálnym vzťahom dopadne rôzne, o kamarátstvo sa pripraviť nenechajte.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vášeň #posteľ #kamarát

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...