Inteligentná žena v znamení váhy môže trpieť narcizmom

Predstavte si váhy, na ktorých sa kedysi vážilo. Presne tie naša krásavica drží v ruke a neustálu sa snaží o rovnováhu.

23.09.2016 13:00
debata
Žena v znamení váhy. Foto: SHUTTERSTOCK
váhy, znamenie váhy Žena v znamení váhy.

Dobrá organizátorka

Astrológovia toto znamenie popisujú približne takto: Kým muž v znamení váhy je jemný, žena v tomto znamení má v sebe na prvý pohľad niečo mužské, čo sa nedá prehliadnuť. Ide o múdru ženu, ktorá v debate porazí nejedného muža a rovnocenne v nej obstojí. V čom je ešte táto žena dobrá? Jednoznačne v organizovaní. Uplatní sa ako PR manažérka, v takejto práci sa bude cítiť ako ryba vo vode.

Intelektuálka, ako sa patrí

Dokáže zorganizovať niekoľkých ľudí, tak, aby všetci boli spokojní a naozaj je v tom dobrá. Je aj tvorivá a z toho neustále sa prebúdzajúceho muža v sebe zdedila logické uvažovanie. Táto žena rada chodí do divadla a na výstavy, nepohrdne ani dobrým filmom, knihou a tým, ako sa oblieka, dáva všetkým jasne najavo, že majú do činenia s intelektuálkou, ako sa patrí.

Extrovertka na pohľadanie

V tomto znamení sa rodia introverti len veľmi výnimočne. Podobne ako žena v znamení leva či barana, aj žena-váha sa lepšie ako sama, cíti obklopená ľuďmi, a to nielen v práci, ale aj na materskej dovolenke či bežnej letnej rodinnej dovolenke. Určite sa bude snažiť, aby si s rodinkou našli spriatelenú rodinku a dovolenkovali takto všetci spolu. Čím viac ľudí, tým lepšie.

Rada tancuje

Táto žena môže na druhých pôsobiť, že seba ľúbi viac, ako je zdravé. Možno, že sa aj 5× počas dňa cvakne do mobilu a chce to zdieľať na sociálnej sieti. Netreba zabúdať, že znamenie váhy je vzdušné znamenie, čo je veľmi cítiť aj zo správania týchto žien, ktoré rady tancujú. Narodeniny majú práve teraz – od 23. septembra do 23. októbra, kedy prichádza na rad štipľavý škorpión.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tanec #znamenie Váhy #rovnováha #logika #narcizmus #inteligencia

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...