Ženy sa chcú vydať. Čo si však o svadbe myslia muži?

Čo sa týka žien, vo väčšine prípadov ide o celoživotný sen. Vydať sa jedného pekného dňa, mať tie najkrajšie šaty pod slnkom a veľkú hostinu s priateľmi!

08.09.2016 15:00
družička, svadba, nevesta Foto:
Ženy sa zo svadby tešia...
debata

Vidia to tak aj muži? Hm, asi ťažko, však? Sotva o svojej svadbe niekedy vôbec premýšľajú. Veď sloboda tak chutí… Táto téma zaujala aj zoznamovaciu agentúru eDarling a spýtali sa 1000 single mužov. Výsledok štúdie prekvapil.

Kto sa ešte žení z lásky?

Takmer každý štvrtý muž (24 percent) považuje koncept manželstva za zastaralý a prežitý. Rolu zohrávajú daňové a právne dôvody dvakrát častejšie ako u žien. Tie kladú na prvé miesto lásku. Láska býva najčastejším argumentom žien, prečo uzatvárajú, resp. chcú uzatvoriť manželstvo. Len každý desiaty muž sa žení z lásky. Avšak tí ak sa raz oženia, prežívajú svadobnú ceremóniu romanticky.

Spoznať partnera na svadbe?

Prečo nevyužiť svadbu známeho, priateľa či rodinného príslušníka ako šancu na flirt? Predovšetkým mužskí hostia si šancu nenechajú ujsť. Až 20 percent single mužov sa vyjadrilo, že pozvanie na svadbu vnímajú ako príležitosť na romantické rande. U single žien je toto percento oveľa vyššie. Kamarátke na svadbu zájdu rady, až 65 percent opýtaných to berie ako výbornú príležitosť spoznať niekoho nového (toho pravého).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #manželstvo #svadba #rande #single #romantika #vydaj #prežitok

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...