Päť univerzálnych zákonov sexuálneho šťastia

Šťastie vo vzťahu má niekoľko úrovní. To sexuálne je však nesmierne dôležité mazivo, aby sa súkolie partnerstva nerozpadlo, nezadrhlo, ale fungovalo ako hodinky.

21.08.2016 11:00
pár, láska, šťastie Foto:
Je skvelé, že ste sa našli!
debata

Existuje päť princípov, ako dosiahnuť obojstranné posteľné šťastie, ktoré bude pokladom vášho spolunažívania.

Šťastie môže byť rovnaké

Hoci je každý muž a každá žena odlišná, existujú princípy, ktoré sú pre ľudstvo spoločné. Nejde o to, ako partnera dráždiť, stimulovať, alebo vzrušovať. To už je záležitosť osobného milostného itinerára. Odborníčka na sexuológiu Suzie Johnson už mnohým dvojiciam pomohla k lepšiemu milostnému životu a jej rady sú overené vekmi a fungujú na celom svete. Stačí sa ich držať a budete žiariť aj vy.

Otvorte si vzťah

Nie je reč o prizvaní niekoho ďalšieho, ale absolútnej otvorenosti. Ak dokážete mať pred partnerom otvorený počítač, mobil bez hesla a všetko spolu zdieľate, nie je možné, aby to v posteli nefungovalo dokonale. Ak máte pred sebou heslá a tajomstvá, nebudete si dôverovať ani v posteli a sex nikdy nebude úplne naplnený.

Nedávajte do postele iba telo

To jednoducho nestačí. Telo sa opotrebuje, zostarne, nikdy nebude také, do akého ste sa zamilovali. No sex nemusí vychladnúť. Dôvod sa skrýva v tom, či idete do postele iba s telom, alebo s nadšením, vášňou, nehou. Ak budete pred seba klásť zábrany, nikdy nedosiahnete plné sexuálne šťastie.

Radujte sa zo sexu

Šťastie nie je konečný bod, ale proces milovania. Nastavte sa pri milovaní na to, že prežijete tie najkrajšie chvíle a rovnako krásne ich pripravíte partnerovi. V tomto prípade je dávať aj prijímať zdrojom šťastia. Vôbec nezáleží na technike, ktorú zvolíte.

Zmeňte rituály

Z času na čas je potrebné zmeniť prístup k partnerovi, k sexu, k milostným hrám. Je to cesta ako neupadnúť do rutiny, ktorá vie aj príjemné pocity premeniť na nudné chvíle. Nech je zmena pravidelne u vás na programe. Privoláva to šťastie.

Sústreďte sa na predohru

Niekedy je rýchlovka žiaduca, ale základom je pracovať na kvalitnej predohre. Tak ako predjedlo spraví dojem k celému obedu. Popracujte na nej, užite si ju na množstvo spôsobov, pohrajte sa s oblečením, láskaním, hrami, fantáziou a nikdy sa nebudete nudiť, ale budete šťastní bez ohľadu na to, či vždy dosiahnete vyvrcholenie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #predohra #sexuálne techniky

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...