V ktorej krajine majú ženy najväčšie prsia? Ukazuje mapa

Ženy v strednej Európe či v USA majú priemernú veľkosť košíčkov podprseniek C alebo D.

19.08.2016 13:00
Adriana Lima a Alessandra Ambrosio Foto:
Adriana Lima a Alessandra Ambrosio v diamantových podprsenkách.
debata (2)

Zaujímalo vás niekedy, kde na svete majú ženy priemerne najväčšie prsia? Ak áno, stačí sa pozrieť na mapu, o ktorej informoval spravodajský server news.com.au. Mapa pracuje s prehľadným farebným rozlíšením a vyplýva z nej, že ženy s najväčšími prsiami žijú vo Fínsku, Nórsku, Rusku a Švédsku, kde je priemerná veľkosť košíčka podprsenky väčšia ako D.

Ženy žijúce v Afrike či v ázijských krajinách majú priemernú veľkosť košíčkov A alebo B, zatiaľ čo v Británii, strednej Európe či Spojených štátoch je priemerná veľkosť C alebo D, v Austrálii potom C.

Tvorcovia mapy ale neuvádzajú, ako bola priemerná veľkosť pŕs premeriavaná, ani to, či boli zohľadnené prsné implantáty.

Mapa pŕs však nie je jediná, ktorá sa v poslednej dobe zamerala na porovnávanie častí ľudských tiel. V minulom roku na internete pribudol obdobný, farebne odlíšený obraz sveta – tentokrát podľa priemernej dĺžky penisov.

Z nej vyplynulo, že najviac obdarení sú muži žijúci v Kongu, s priemernou dĺžkou 18 centimetrov, nasledovali ich obyvatelia Ekvádora, Ghanoy, Kolumbie a Venezuely. Na opačnej strane škály sa ocitli severokórejskí muži s priemernou dĺžkou 9,65 centimetra.

Pozrite si mapu

2 debata chyba
Viac na túto tému: #prsia #ženy #mapa

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...