Sex so šéfom či celebritou? Prečo sa nám snívajú takéto sny?

Ráno si len s úsmevom spomínate na obrazy, ktoré ste práve prežili vo sne?

20.08.2016 11:00
sex, intimity, erotika Foto:
Opäť ste prežili vo sne noc plnú vášne?
debata

Opäť ste sa zobudili celkom spotená? Máte za sebou „horúcu“ noc? Zrejme to ani tak nesúviselo s teplotou v spálni ako s s vašimi snami. Prežili ste v ňom vášnivú noc so šéfom či so sexi hercom? Áno, takéto sny by vás skutočne mohli rozpáliť. Čo ale znamenajú?

Erotické sny vypovedajú o našich skrytých túžbach, aj tých najhlbších a najtajnejších. Zároveň sú nabité emóciami a tie počas spánku zohrávajú svoju úlohu. Oveľa viac ako obrazy, ktoré vidíme.

Ale pozor! Vášnivá noc, ktoré ste prežili vo sne napríklad so šéfom ešte neznamená, že po tom túžite aj v reálnom živote. Šéf pre vás predstavuje silného muža. Takýto sen môže znamenať to, že túžite byť v reálnom živote odvážnejšia a prekonať isté prekážky.

Časté sú aj erotické sny s bývalým partnerom. Takisto nemusia vypovedať o tom, že chcete s vaším ex skončiť v posteli. Ide o spomienky, ktoré kumulujú silné emócie a spomienky a vám sa zobrazujú ako vášnivé scény.

A zvláštnou kapitolou sú aj sny s celebritami. Čo znamená, ak sa v sne oddávate sexu s Bradom Pittom či Justinom Bieberom? Symbolizujú vašu túžbu po uznaní.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #noc #celebrita #sen #vášeň

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...