Prečo muži túžia po inej. Aj keď tú svoju ľúbia!

Muži vedia podviesť aj ženu, ktorú milujú. Bez výčitiek si pozerajú erotické časopisy, porno filmy, pekné baby na ulici. Pokojne priznávajú, že vedia oddeliť sex od citov.

14.08.2016 08:00
sex Foto:
Chronickí sukničkári si užívajú nové telo, ale srdce napriek tomu ostáva doma.
debata (2)

Prečo vlastne muži hľadajú priestor medzi nohami aj mimo tej, čo im okrem tela darovala aj srdce?

Túžba po zakázanom

Stačí povedať, že je niekde zákaz vjazdu a niektorí muži sú prví, aby ho poručili. Nebezpečné miesta rovnako lákajú viac mužov ako ženy. Niektorí nemajú toľko guráže, aby sa vypravili na vlastnú päsť do vojnovej zóny, ale ignorovať hranice vzťahu im príde ako celkom atraktívne chlapské dobrodružstvo. Skutočne sa nájdu chlapi, ktorí majú libido v norme, nie sú žiadni erotomani, iba sa chcú zaradiť k tým, čo vyskúšali, aké je to mať bokovku. Chcú si užiť nielen sex, ale aj to dobrodružstvo, utajenie a nemravné hrdinstvo.

Sex je silnejší ako láska

Veľmi častý prípad neverníkov je skupina mužov, ktorí milujú partnerky, nadajú na ne dopustiť, nevedia si predstaviť život bez nich, ale sexuálne sú nad štandardom a domáca erotika im neprináša plnohodnotné uspokojenie. Majú iné sexuálne chute, ako im vie ich láska pripraviť. Vrátane sado – maso zábavky, kostýmov, submisívnych chúťok alebo privátnych tajomstiev.

Chuť po zmene

Sú muži, ktorí potrebujú striedať autá ako ženy topánky. Nájdu sa chlapi, čo nevedia obsedieť na jednom mieste a cestujú aj cez pol zemegule. No a špeciálnu kategóriu tvoria chronickí sukničkári, ktorí sú vysadení na spoznávanie ženských rozkrokov. Nechcú iné ženy ľúbiť, chodiť s nimi na kávu, dokonca ich ani dlhodobo navštevovať. Pre nich je základom chytiť a pustiť. Privinúť si nové telo, vyskúšať nové vône, dotyky a chute, ako keď degustujú menu v reštaurácii. Telo si užívajú, ale srdce napriek tomu ostáva doma.

Kričia o pomoc

Sex je pre mužské pokolenie často ventilom a relaxom. Môžu partnerku ľúbiť, no občas sa môžu vo vzťahu dusiť. Málo záľub, koníčkov spoločných chvíľ a dobrodružstiev stojí za tým, že začnú hľadať nové skúsenosti. Nevedia si síce predstaviť, že by tú svoju opustili, no ochutnávka zakázaného relaxu na inom tele im príde ako celkom dobré korenie.

Lapajú druhý dych

Kríza stredného veku sa často prejaví myšlienkami, že nechcú zostarnúť bez toho, aby sa ešte nevybláznili. Mnohí si začnú spomínať na internátne časy a snažia sa nadýchnuť mladosti na druhý dych. Nejde o lásku, ale o užívanie si, zdôvodnené tým, že na staré kolená je potrebné nazbierať aspoň nejaké spomienky.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #nevera #túžba #zakázané ovocie

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...