Chcete ho potešiť v posteli? Tieto triky zaberú vždy!

Nezáleží na tom, či je unavený, či ste pohádaní, alebo si chcete spríjemniť dlhý večer. Niektoré praktiky na muža fungujú lepšie ako španielske mušky a viagra dokopy.

13.08.2016 08:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Dajte svojej láske na známosť, že máte na neho chuť.
debata

Stačí ich iba správne podať a bude si vážiť váš sexuálny prístup. Potešíte ho v posteli aj na duši.

Penis medzi prsia

Praktika, ktorú muži milujú. No popravde len málo žien je ochotných ju pre partnera urobiť. Ak máte prsia od trojok vyššie, určite priviňte partnerove prirodzenie medzi ne. Tie, čo túto veľkosť nemajú nemusia smútiť. Stačí si kúpiť vhodnú podprsenku, alebo korzet a vydráždiť partnera zväčšenými objemami. Muži a prsia, to je kapitola, na ktorej sa dá postaviť celý milostný život. Preto pokojne partnerov penis dráždite, priľahnite a masírujte aj prsiami v podprsenke. Je to prístup, ktorý muža skutočne dokáže vydráždiť do nepríčetnosti.

Láskavá jazýčková hra

Nejde o francúzske bozky, ani čistý orálny sex. Je to niečo presne medzi tým. Presuniete sa partnerovi síce niže pása, ale penis do pusy nevezmete. Naopak, budete sa po jeho intímnych parách presúvať špičkou jazyka. Dráždiť ho jemne, vášnivo, s láskou. Môžete ho lízať ako kopček zmrzliny. Partner vám takúto starostlivosť oplatí príjemnými vzdychmi, úsmevom a milostnou aktivitou, keď ho jazykom povzbudíte k výkonom.

Ukážte mu niečo viac

Pokiaľ chcete vedieť, aké telo považujú muži za najkrajšie, tak odpoveď znie: „Nahé!“ No nestačí im, keď vás uvidí pri svetle nočnej lampy, alebo keď nahá prebehnete do kúpeľne. Muži milujú detaily a preto ich ulovíte na nežný striptíz, pomalé vyzliekanie sa pri plnom svetle a vôbec nebude vadiť, ak sa predvediete aj do najmenších detailov. Podobne ako hviezdy porna. Veď o nich každý chlap sníva od prvej polúcie. Mať partnerku, ktorá nemá problém ukázať všetko v detaile znamená, že ju bude zbožňovať, obdivovať, milovať.

V úlohe otroka

Bez toho, aby prosil, aby vás bozkával a otváral víno, aby sa staral o vaše pohodlie a prosil o milovanie každý čaká, že raz sa jeho partnerka zjaví ako bohyňa. Navnadená chuťou po tele. Dajte svojej láske na známosť, že máte na neho chuť, chyťte sa iniciatívy a pripravte si ho ako sexuálneho otroka. Od rozopnutia prvého gombíčka až po orgazmus nech je všetko vo vašej réžii. O tomto sníva každý chlap a pritom mnoho žien necháva všetko iba kým muž prvý nahodí na smeč.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #erotika #sexuálne techniky

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...