Čo sa stane so vzťahom, ak predstierate orgazmus?

Poviete si, že raz sa nič nestane a potom je tu ďalšie predstieranie a s ním sa začína meniť nielen posteľný súzvuk a pohoda, ale aj celý vzťah.

12.08.2016 14:30
sex, intimity, orgazmus Foto:
Ak orgazmus iba hráte, hazardujete so svojím vzťahom.
debata

Postupne chladne a zrazu ani neviete, čo sa pokazilo, ale šťastie chýba v spálni aj v každodennom živote.

Muži vedia, či to hráte

Nepovedia nič. Podobne, ako keď ste príliš dlho v kúpeľni, ale myslia si svoje. Aj tie najlepšie herečky nedokážu v posteli chlapa oklamať, hoci si naivne myslia, že im partner uveril. Predstieranie patrí k ukážkovým príkladom konca dokonalého vzťahu. Muž totiž okamžite zavetrí, že mu klamete v tej najintímnejšej chvíli bez mihnutia oka a to je pre neho znamenie, že úprimnosť nie je silná stránka vzťahu a dôvera je už narušená na večné veky.

Po hranom orgazme už nie je nič ako pred tým

Partner omnoho ľahšie príjme, ak sa vám nepodarí dosiahnuť vyvrcholenie, ako klamstvo. Skôr či neskôr začne hľadať spôsoby, ako vám vyhovieť. No klamstvo v sexe vyvolá stratu záujmu vyjsť vám v ústrety. Nielen v spálni, ale v celom živote. Ochladenie citov je prirodzený dôsledok predstierania vyvrcholenia. Preto si dobre rozmyslite, či budete hrať, alebo radšej partnerovi vysvetlíte, čo by spravilo vášmu telu lepšie.

Nechuť k sexu

Vaše telo sa samo začne búriť voči milostným hrám a ani partner zrazu nebude ten, čo vyhľadáva milostné spojenie. Radšej sa pozrie na ulici po úprimne usmiatej žene ako do tváre osoby, ktorá ho klame vo chvíľach, keď má horieť úprimná láska.

Na skok k nevere

Partner nevie, či je chyba v ňom, alebo sa niečo pokazilo vo vás. Nebude hovoriť, nebude otvárať debatu o predstieraní, ale radšej skúsi, aj keď načierno, priplichtiť sa do cudzej postele. V praxi to znamená, že nevera visí na vlásku. Každý si predsa chce otestovať, či je menej schopný, alebo vie stále doviesť ženu k vyvrcholeniu. Pretože čo muža najviac poteší v posteli? Ak sa mu úprimne chvejete orgazmom v náručí. Ak to nemá doma, tak nemá problém požiadať o zážitky napríklad susedu.

Neúprimnosť zabije všetko pekné

Darmo budete hovoriť partnerovi, ako ho ľúbite. Nebude veriť slovám, keď vaše telo klame. Muži takéto správanie vnímajú ako urážku svojho ega a kšeftovanie s jeho citmi. Ani jeden vzťah, kde sa orgazmus iba hrá, nie je šťastný. Pritom všetko sa možno začínalo nevinne. Malým zaváhaním a skúškou ukončiť sex neúprimne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #nevera #milovanie #partnerská kríza #orgaznus

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...