Máte pocit, že vás podvádza? Takto sa správa neverný chlap!

Žiadne detektívne očko, ani usvedčujúce fotografie nepotrebujete. Stačí zapojiť šiesty zmysel a všímať si malé detaily, ktoré chlap prehliada. Nevera sa totiž dá zakryť len pred tým, kto ju vidieť nemá záujem.

10.08.2016 17:00
nevera, smútok, rozchod Foto:
Nové hormóny, ale aj stresové situácie spôsobia, že vám partner akosi „nevonia“.
debata (4)

Citové ochladenie

Rovnaký výkon v posteli, rovnaké darčeky, presné si pamätanie výročí, ale predsa sa niečo zmení. Sú to často slová a gestá, ktoré sú iné. Všetko funguje, ale zrazu chýba objatie. Bozk pri raňajkách je viac strojený ako zapálený. Neverný partner si dáva príliš pozor na to, čo robí, aby ani prejavy lásky neboli na prvý pohľad iné. Lenže práve tým vyznievajú strojene, až máte pocit, že ich robí robot a nie človek. Jasný dôkaz, že vás chce gestami udržať mimo podozrenia, ale city už patria inej.

Menšia dávka obdivu

Všimne si to každá žena. Niektoré však tento jav pripisujú faktu, že sú už s partnerom dlho spolu. Nenechajte sa opiť rožkom a štatistikami. Milujúci muž dokáže partnerke polichotiť aj po dvadsiatich rokoch manželstva. Taký, čo chodí poza bučky už nejaví záujem o precíznu všímavosť. Neuprie na vás pohľad a nepovie vám, že ste krásna. Iba tak počas dňa.

Ach tie výhovorky

Bez nich to nejde, pretože každá žena si vyžaduje čas. Dokonca aj tá, ktorá vie, že je len druhá v poradí a muž sa z jej postele vracia k partnerke. Preto čoraz častejšie prichádzajú nové záľuby, aktivity, cesty a neplánované výlety, ktorých súčasťou sa však za žiadnych okolností nemôžete stať. Občas sú na to pochopiteľné dôvody, no ak sa kopia jeden za druhým, je viac ako jasné, že partner niečo kryje.

Má pocit, že ho nechápete

Veľmi častý spôsob komunikácie neverníka. Čoraz viac vám hudie, že mu nerozumiete. Nechápete jeho sny, priority, neviete ho počúvať. Dôvod? Potrebuje sám sebe zdôvodniť, že iná žena pre neho nepredstavuje len sexuálne vyžitie, ale aj osobu, ktorá ho vie pochopiť viac ako tá, ktorá mu perie ponožky a košele.

Iné vône

Nehovoríme len o vôni, ktorú si donesie od sokyne. Neverný muž jednoducho inak vonia. Spôsobujú to nové hormóny, ale aj stresové situácie, ktoré zmenia jeho pach. Zrazu podvedome ženy citlivým čuchom zistia, že ich partner im akosi „nevonia“. Aj to je častý dôvod podozrenia. Ovoňajte partnera. Môže to o vašom vzťahu a jeho úprimnosti veľa napovedať.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #problém #nevera #partnerská kríza

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....