Oslávte Deň orgazmu! Ženské vyvrcholenie nesmie byť viac tabu

Dámy, dnes je váš deň! Alebo lepšie povedané, sviatok ženského orgazmu. Na pondelok 8. augusta totiž pripadá sviatok, ktorý pravidelne oslavujú v Brazílii.

08.08.2016 17:00
Muži milujú našu tvár pri orgazme! Ale klamárky... Foto:
Ženský orgazmus má svoj vlastný deň.
debata (5)

Reč je o Medzinárodnom dni ženského orgazmu, ktorý sa podarilo oficiálne presadiť do kalendára už pred pár rokmi Brazílčanovi Arimateiovi Dantasovi, členovi mestskej rady v Espertine.

Dôvodom vytvorenia takéhoto sviatku bola vraj jeho snaha kompenzovať manželke dlhy v sexuálnom živote, ktoré boli dôvodom jeho pracovnej vyťaženosti. A deň orgazmu koncipoval ako deň, keď by sa muži – manželia či partneri mali snažiť o dosiahnutie čo najväčšieho blaha pre svoje partnerky a polovičky.

Momentálne je sviatok v Brazílii veľmi populárny a bolo by zaujímavé vedieť, ako sa prepojí so športovou olympijskou náladou, ktorou krajina v týchto dňoch žije. Čo je však ešte dôležitejšie, mnoí odborníci tvrdia, že deň ženského orgazmu má v sebe veľký prínos a nespočíva len v tom, že jeden deň v roku sa muži snažia uspokojiť svoje manželky.

Omnoho dôležitejším faktom je upozorňovanie na ženskú sexualitu a jej potreby – niečo, čo bolo ešte pred pár desaťročiami, či rokmi doslova tabuizované.

Prieskumy ukazujú, že orgazmus je u žien veľmi ošemetná záležitosť. Kým pre niektoré ide doslova o moment, keď sa „pohne zem“, ďalšie prežívajú vyvrcholenie omnoho triezvejšie a decentnejšie. A sú aj ženy, ktoré sexuálne vyvrcholenie počas svojho života s partnerom vôbec nezažijú. Spoznávanie vlastného tela či masturbácia je však cestou aj pre tie dámy, ktoré majú problém dosiahnuť orgazmus s partnerom, aby si tento emocionálno-fyzický zážitok užili.

My vám odporúčame, aby ste si dnešný deň užili čo najpríjemnejšie. A posuňte tento článok aj pánom, nech 8. august vyvrcholí čo najlepšie…

Čo je orgazmus

Orgazmus alebo sexuálne vyvrcholenie je vyvrcholenie pohlavnej rozkoše, príjemná psychologická alebo emocionálna reakcia na sexuálnu stimuláciu, ktorá je spravidla sprevádzaná aj silnou fyziologickou reakciou.
Krátko pred orgazmom dochádza k silnému prekrveniu pohlavných orgánov, počas orgazmu nastávajú v oblasti genitálií rytmické, vôľou neovládané sťahy svalov, ktorými sa uvoľňuje pohlavné napätie. Krátko nato nasleduje uvoľnenie oblasti genitálií a často aj celého tela. U mužov počas orgazmu spravidla dochádza k ejakulácii.
Zdroj: Wikipedia

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Brazília #žena #orgazmus #vyvrcholenie #tabu

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...