Drsná, nežná, odovzdaná... Aká je v posteli pre chlapa tá pravá?

Iskra preskočila, sympatie sú jasné, ide sa s partnerom do postele. Ako si však nepokaziť renomé a okrem spoločných záľub a estetickej hodnoty byť pre partnera tou pravou aj v posteli?

02.08.2016 17:00
sex, erotická hra, intimity Foto:
Chlap raz za čas chce, aby žena prevzala iniciatívu a použila aj dominantné správanie.
debata

Muži nechcú nudnú ženu!

Bruneta, blondína s malými, či veľkými prsiami, to sú len detaily, hlavná sexuálna príťažlivosť ženy sa prejavuje v tom, čo dokáže na plachte. Muži majú svoje sexuálne preferencie, ktoré veľmi rýchlo odhalíte. Spoznáte, či je rád alfa samcom, alebo sa nechá viesť. No vždy je potrebné aj jeho obľúbené spôsoby ozvláštniť, aby pochopil, že v sebe máte potenciál a ste otvorená zmene. Muži preferujú niekoľko odtieňov posteľnej zábavy, pre ktoré ak chce byť partnerka žiadaná, musí niekedy prezliekať „kostýmy“. Hoci môže byť stále nahá!

Drsné dominy

Áno, existuje menšina mužov, ktorí očakávajú, že ich žena pripúta k posteli a bude okamžite nad nimi plieskať bičom. Nie každý má chuť na ženy v latexovom kostýme a tých, čo si prajú dostať päť a dvadsať je ešte menej. No to neznamená, že chlap raz za čas nechce, aby žena prevzala iniciatívu, obula sa do akcie a sem tam použila aj dominantné správanie. Dokonca je žiadané, ak sa prebudí raz za čas aj v tej, čo obvykle prijíma len pasívne úlohy. Každý sa rád niekedy vyspí so zlým dievčaťom.

Poslušná žiačka

Chlapi privítajú, ak mu partnerka v sexuálnych túžbach vyhovie a najmä, keď mu nehovorí nie. Preto príjemne prekvapí, ak namiesto domáhania sa priestoru medzi vašimi nohami poslušne rozkročíte aj bez prílišného naliehania. Odovzdanosť je niečo, čo veľa mužov nesmierne nabudí. Vyskúšať nové praktiky? Predstavte mu ich tak, aby s nimi prišiel sám a vy ste privolili. Je to ženská šikovnosť, ako to spravíte, ale verte, partner, ktorý má doma aspoň niekedy poslušnú žiačku nedáva lekcie inde.

Nežná mačička

K tejto úlohe toho nepotrebujete veľa. Možno len trochu sexi bielizne a horúcu túžbu, lásku v očiach, keď za partnerom prídete. Začnite ho zvádzať dotykmi, vôňou, tancom, nežným šepkaním. Väčšina žien čaká na aktivitu partnera a menšina sa vie postaviť k sexuálnym radostiam aktívne. Tá esencia je však práve tou, ktorú každý chce, hľadá a ak ju nájde vo vás, má pocit, že ste ta pravá.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #erotika #sexuálne fantázie

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...