Výbušný muž v znamení leva: Má, čo si zaumieni

Sila. To je kľúčové slovo, nič necharakterizuje muža v znamení leva viac. Čo si zaumieni, zvyčajne aj dosiahne.

02.08.2016 12:00
znamenie lev Foto:
Muž v znamení leva.
debata (1)

Aspoň z princípu

Aj keď mu o cieľ až tak nejde – dokáže to, aspoň z princípu. Tento muž si vždy nájde objekty, o ktoré sa oplatí bojovať. Inak by sa jeho život zmenil na nudu a to by nedopustil. Ostatné znamenia by sa od neho mohli učiť. Prekážky považuje za výzvy, nepozná vety ako nejde to, nedá sa, vzdávam sa. To by sa nemohol narodiť v druhej polovici júla, v prvej augustovej…

Žena ho nesmie zvádzať

Bojuje rád aj o ženy. Nikdy si ho nezískajú tie typy, ktoré by zvádzali jeho. Čím dlhšie mu to trvá, tým je to zaujímavejšie. Ale pozor! Ak nedosiahne, čo treba, dá to svojmu objektu poriadne pocítiť! Naopak, žena, ktorá mu nakoniec neodolá, nebude ľutovať. Je tu pre ňu muž, s ktorým sa nikdy nebude nudiť a veľa sa od neho naučí.

Starodávny model manželstva

Hoci je výbušný, má veľa energie a je poriadne panovačný. Ak to jeho polovičke nebude prekážať (alebo ideálnejšie, ak jej to bude vyhovovať), čaká ju život „ustlatý na ružiach“. Lev by pristúpil aj na „starodávny“ model manželstva – kedy muž chodí do práce a žena jeho kariére podradí celý život. Bude ho slepo obdivovať, variť mu a žehliť.

Púta na seba pozornosť

Dôvodov na žiarlivosť bude viac ako dosť. Lev je totiž neprehliadnuteľný a kam vkročí, tam si získava obdiv. Astrológovia tohto mužu opisujú ako slnečného, ktorý na seba púta pozornosť bez toho, aby sa o to príliš usiloval. Podobní sú mu muži v znamení barana a strelca – sú rovnako ohniví, bude mať v týchto znameniach veľa kamarátov, nikto ho totiž nepochopí lepšie.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #oheň #nuda #znamenie lev #žiarlivosť #pozornosť #sila #cieľ #princíp

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...